Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nothing Else Metters Cover Yasazeki(can)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-27-2011 10:14 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-26-2011 11:04 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]La Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan benim nie haberim yok bu kayıt olayından Angry Turn the page i de söylemezsem basarım mekanını Angry

Dinlemek İsteyenleri Bugün akşam Tsde Bir Odaya Alalım Ama Akşam Saat 6gibi olur o saatte işten çıkıyorum Big Grin

-Can Demiştim Sana Demi Tsde Bir Konser verelim Gör Bak Diye Big Grin

Bu arada Sinan Tsyi sonuna kadar dinlersen iyi olur elektroyuçıkar dedim amfi yok dedi yoksa onlarıda çaldırıcaktım emin ol Big Grin

Laa ben ts kullanmıyorum birisi kayıt etsin turn the page i ben dinlerim Big GrinBig Grin
(06-27-2011 11:19 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 10:14 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-26-2011 11:04 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]La Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan benim nie haberim yok bu kayıt olayından Angry Turn the page i de söylemezsem basarım mekanını Angry

Dinlemek İsteyenleri Bugün akşam Tsde Bir Odaya Alalım Ama Akşam Saat 6gibi olur o saatte işten çıkıyorum Big Grin

-Can Demiştim Sana Demi Tsde Bir Konser verelim Gör Bak Diye Big Grin

Bu arada Sinan Tsyi sonuna kadar dinlersen iyi olur elektroyuçıkar dedim amfi yok dedi yoksa onlarıda çaldırıcaktım emin ol Big Grin

Laa ben ts kullanmıyorum birisi kayıt etsin turn the page i ben dinlerim Big GrinBig Grin

turn the page elektro+distiortion gerek bu arkadaşın elektro gitarı var sadece amfi ve distortionu yok o yüzden çalamaz diyorumya olsaydı o adamı ben sağ çıkarmazdım parmağı su toplardı Big Grin
Gayet güzel söylüyor.Bir şey soracağım.Bunu Metallica mı söylüyor?Yoksa Can diye biri mi?
(06-27-2011 11:55 AM)l3lack Yazılan: [ -> ]Gayet güzel söylüyor.Bir şey soracağım.Bunu Metallica mı söylüyor?Yoksa Can diye biri mi?

Bunu Metllica Diye Bir Metal Grubu Var O Söylüyor youtubedan arat bulursun videoyu
çok iyi iyi iyi Smile ben sadece başlarını çalıyorum devamı yok daha çok bass çalıyorum o da abimden Smile Zombie'nin bass'ını yapabiliyorum o da başını yavaş yavaş gelişiyorum Big Grin
(06-27-2011 12:03 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 11:55 AM)l3lack Yazılan: [ -> ]Gayet güzel söylüyor.Bir şey soracağım.Bunu Metallica mı söylüyor?Yoksa Can diye biri mi?

Bunu Metllica Diye Bir Metal Grubu Var O Söylüyor youtubedan arat bulursun videoyu

Şarkıyı biliyorum kimin söylediğiniBig Grin Pc'de şarkı varda.Seslerine pek benzetemedim.
(06-27-2011 02:38 PM)l3lack Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 12:03 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]

Şarkıyı biliyorum kimin söylediğiniBig Grin Pc'de şarkı varda.Seslerine pek benzetemedim.

Can Söyledi Zaten forumdan Yasazeki Adlı kişi Smile
(06-27-2011 11:26 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]turn the page elektro+distiortion gerek bu arkadaşın elektro gitarı var sadece amfi ve distortionu yok o yüzden çalamaz diyorumya olsaydı o adamı ben sağ çıkarmazdım parmağı su toplardı Big Grin

Baane la istiyorum işte distiortion filan bilmem ben turn the page çalınacak bu kadar bitti Angry chair.gifchair.gif Big Grin
(06-27-2011 02:53 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(06-27-2011 11:26 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]turn the page elektro+distiortion gerek bu arkadaşın elektro gitarı var sadece amfi ve distortionu yok o yüzden çalamaz diyorumya olsaydı o adamı ben sağ çıkarmazdım parmağı su toplardı Big Grin

Baane la istiyorum işte distiortion filan bilmem ben turn the page çalınacak bu kadar bitti Angry chair.gifchair.gif Big Grin

Tamam Reyiz Kızma Çalar Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler