Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nothing Else Metters Cover Yasazeki(can)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Güzel olmuş hocam Smile ellerine sağlık..
La Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan benim nie haberim yok bu kayıt olayından Angry Turn the page i de söylemezsem basarım mekanını Angry
ses pek anlaşılmıyor ama güzeldi
(06-26-2011 11:04 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]La Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan benim nie haberim yok bu kayıt olayından Angry Turn the page i de söylemezsem basarım mekanını Angry

Bende ts'den dinlemek istiyorum :/
Yarın düzenleyeceğim ts sohbetine beklerim Smile
can kaç yıldır çalıyosun hacı. Vallaha tıpa tıp çalmanı beklerdim kardeş. Niye böyle çaldın yav Ss.gif
Can bunları hiç ben varken duymuyorum hadi neyse bidakine kısmet bu arada çok güzel çalmışsın gerçekten SmileDOST
Teşekkürler Volkan Smile
(06-26-2011 11:04 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]La Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan benim nie haberim yok bu kayıt olayından Angry Turn the page i de söylemezsem basarım mekanını Angry

Dinlemek İsteyenleri Bugün akşam Tsde Bir Odaya Alalım Ama Akşam Saat 6gibi olur o saatte işten çıkıyorum Big Grin

-Can Demiştim Sana Demi Tsde Bir Konser verelim Gör Bak Diye Big Grin

Bu arada Sinan Tsyi sonuna kadar dinlersen iyi olur elektroyuçıkar dedim amfi yok dedi yoksa onlarıda çaldırıcaktım emin ol Big Grin
ses duyulmuyor ama güzel Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler