(06-26-2011 12:04 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Kod la aldım diyor biri tek günlükmüş doğru olabilir mi ?
Hiç sanmam. Zaten olsa burda konusu illaki açılırdı değil mi ? En kolay yöntem g1 hesabına bakmak o kişinin. O zaman anlaşılır doğru mu - yanlış mı
(06-26-2011 12:04 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Kod la aldım diyor biri tek günlükmüş doğru olabilir mi ?
T bobmdaki gibi bu da dosya. İnanma
Bu silah hakkında 2 tane konu var bunları tek bir konu altında birleştirsek diyorum mod arkadaşlar.Birde diğer konuda arkadaşın teki silahı kullanan birinin hesabına bakmış internetten öyle bir silah yüklü değilmiş yani bu demek kod değil kod olsa hemen bu sitede konu açılmaz biliyorsunuz kodların bazıları sınırlı ve paylaşmak istemeyenler var.Zaten kod olsa silahın ismi gözükür ve oyundaki çoğu kişiye sorulduğu zaman kodla aldığını söyler biri g1 ile biri kod ile aldım diyorsa vardır bir bit eniği.Yeni bir hack daha bu sefer oyunun klasöründe olan ama işlenmemiş silahları alıyorlar cepanelikden olabilir eğer cephaneliğe scorp ve 50f gelicek ise işte onlarıda alabilirler.Bence en iyisi k2 veya g1 bu konuda bir şey yapsın diğer olay gibi olmasın bu hacki kullananlar level, dinar ve eşya ban yesinler ya da direk hesapları banlansın ama bence en güzeli bu hacki kullananlara ip ban atmak.
(06-26-2011 12:26 AM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Bu silah hakkında 2 tane konu var bunları tek bir konu altında birleştirsek diyorum mod arkadaşlar.Birde diğer konuda arkadaşın teki silahı kullanan birinin hesabına bakmış internetten öyle bir silah yüklü değilmiş yani bu demek kod değil kod olsa hemen bu sitede konu açılmaz biliyorsunuz kodların bazıları sınırlı ve paylaşmak istemeyenler var.Zaten kod olsa silahın ismi gözükür ve oyundaki çoğu kişiye sorulduğu zaman kodla aldığını söyler biri g1 ile biri kod ile aldım diyorsa vardır bir bit eniği.Yeni bir hack daha bu sefer oyunun klasöründe olan ama işlenmemiş silahları alıyorlar cepanelikden olabilir eğer cephaneliğe scorp ve 50f gelicek ise işte onlarıda alabilirler.Bence en iyisi k2 veya g1 bu konuda bir şey yapsın diğer olay gibi olmasın bu hacki kullananlar level, dinar ve eşya ban yesinler ya da direk hesapları banlansın ama bence en güzeli bu hacki kullananlara ip ban atmak.
Konular birleştirildi.
G1 yetkilisini bizim cafe'ye davet ettim eğer kabul ederlerse gelecekler APB'yi tanıtmaya o ara sorarım bu konuyu.
böyle bi silah olamaz çıksaydı bizim haberimiz olurdu bu kesinlikle bir silah HİLESİDİR
böyle bi silah olamaz çıksaydı bizim haberimiz olurdu bu kesinlikle bir silah HİLESİDİR
Ne kadar abartıyosunuz bazı şeyleri. Bi kırmızı silah yüzünden o değerli dakikalarınızı harcıyorsunuz.. Kore warrock'unun cephaneliginde bulunan bu silah, Korenin items dosyası ile kendi items dosyanızı değiştirdiğinizde cephanlikte 11.000 dinara 30 days görünüyor. Bu olaya hack diyen, fake diyen, hile diyenler bunun nasıl yapıldığınıda çoğunuz biliyorsunuz. Ve gm bu olaya el attığında sadece alınan yasal olmayan silahların silineceğini. Bu oyun bence bir merak oyunu ve gelişmeleri takip ediyorum. Ama bence bu olaya hack denmesi çok mantıksız. Düşmanın karşısında size avantaj sağlayacak bir program açılmıyor sonuçta...
MP5K Red Dot Sight olabilir mi acep