Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlginç bir silah
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(06-25-2011 10:56 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Yeni bir silah hacki çıkmış lanet olsun Angry

Cehalet, çarkını döndürecek bireyleri bulmakta zorluk çekmemektedir.

Her zaman ve her yerde 'Adam gibi adama' ihtiyaç duyulmaktadır.

Hile ve türevlerini 'takip ederek bulmaya çalışan' birey, bilerek ve isteyerek 'Adalet anlayışına ve masumiyete' darbe vurmak istemektedir. Ne yazık ki bazı bilinçsizler, bu durumu "çocuktur, ne yapsa yeridir" gibi aciz bir ifadeyle anlamaya ve anlatmaya çalışsa da; Adalet anlayışını incitenleri 'Oyun Yönetimi' kalıcı olarak devre dışı bırakabilmeyi başarabilmeli, oyuncular da yorumlarına dikkat etmelidirler.

Hangi yaş grubuna dahil olursa olsun; Hileyi arayıp bularak veya üreterek oyuna dahil olan bir insan 'masum' değildir ve gerekli ceza 'vakit kaybetmeksizin' verilmelidir.

Güzide WarrockTR üyelerine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Çok tikky miş Smile
Bir site 1 haftalık dağıttı diye duydum
(06-25-2011 11:14 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Bide yorumlara bak sitede çalışırsa +rep veriyorlar pislikler bu silah kore versiyonunda var bizede mi geldi pc bozuk olduğu için giremiyorum Ss.gif

Bize gelse iyi de hani nasıl daha önceden silah hackler çıktı bu silahın da çıkmış Angry

@ Burak kullananların hiçbirinin g1 hesabında bu silah gözükmüyor ki zaten Metin hack konusunun linkini göstermiş kanıt olarak
Bazı saflar var sınırsız mermi kullamıyor 5.slot açık ben hack deiğilim diyor deli ediyorlar şimdi bu saflar yine damlıcak ben bunu parayla aldım diye Big Grin Big Grin
(06-25-2011 11:32 PM)xRisingTurkx Yazılan: [ -> ]Bazı saflar var sınırsız mermi kullamıyor 5.slot açık ben hack deiğilim diyor deli ediyorlar şimdi bu saflar yine damlıcak ben bunu parayla aldım diye Big Grin Big Grin

Sonra adama sorsan kaç g1'e aldın diye " o ne Ss.gif " der Big Grin
(06-25-2011 10:46 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Yok ya var bu silah. Mp5k nın red versiyonu, kore de vardı. Ama satışta değil, hackle almış ?

aynen öyle mp5k red bu ve buyuk ihtimalle hackle almış
Kod la aldım diyor biri tek günlükmüş doğru olabilir mi ?
Allah allah ilginç
Bu oyunun hacki bitermi hiç.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler