Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Play Span..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben hesabı yeni açtım G1' e her girmem de Play Spandan Now Late falan yazıyor Now diyorum MP5K verecek bedavadan sanırım alamıyorum nasıl alabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Sorunum için resim koyacaktım fakat upload siteleri mi çalışmıyor anlamadım upload yapamadım.

Teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla kampanyanın süresi doldu
Bende alamadım onu bir türlü.
bana 1 aylık mp5k vermişti ama ta 1 sene önce Big Grin
(06-22-2011 06:14 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Bildiğim kadarıyla kampanyanın süresi doldu

Emin misin? Ona göre uğraşacam bedava mp5k için Big Grin

(06-22-2011 06:16 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]bana 1 aylık mp5k vermişti ama ta 1 sene önce Big Grin

"Kim ne zaman play spandan MP5K aldı" diye anket açmadım dikkatini çekerimSmile
Ya banada hep o çıkıo ben çok denedim ama bitürlü beceremedim karışık bir iş ama bazı kişiler bana şöyle dedi seni bir siteye yönlendiriorlar işte o sitede bir puanlama varmış 100 ultimate puan die bişe yazıo işte puanın 100 olunca alabilirmisin tam dogrumu bilemicem ama sana sadece duyduklarımı sölüorum.
beyfendi
(06-22-2011 06:25 PM)perfect34 Yazılan: [ -> ]Ya banada hep o çıkıo ben çok denedim ama bitürlü beceremedim karışık bir iş ama bazı kişiler bana şöyle dedi seni bir siteye yönlendiriorlar işte o sitede bir puanlama varmış 100 ultimate puan die bişe yazıo işte puanın 100 olunca alabilirmisin tam dogrumu bilemicem ama sana sadece duyduklarımı sölüorum.
beyfendi

Hayır hayır önceden de oluyordu ben oynadığım zamanlarda o zamanlar bu şekilde alınıyordu. Now'a tıklayınca Choose acc. yazıyordu Acc.u seçip bunu istiyorum butonuna tıklayınca alabiliyorduk ama şimdi aynısı yok choose an acc. seçeneğine tıklıyorum acc. u seçemiyorum :/
(06-22-2011 06:16 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]bana 1 aylık mp5k vermişti ama ta 1 sene önce Big Grin

bende geçen yaz sonu almıştım
(06-22-2011 06:27 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-22-2011 06:25 PM)perfect34 Yazılan: [ -> ]Ya banada hep o çıkıo ben çok denedim ama bitürlü beceremedim karışık bir iş ama bazı kişiler bana şöyle dedi seni bir siteye yönlendiriorlar işte o sitede bir puanlama varmış 100 ultimate puan die bişe yazıo işte puanın 100 olunca alabilirmisin tam dogrumu bilemicem ama sana sadece duyduklarımı sölüorum.
beyfendi

Hayır hayır önceden de oluyordu ben oynadığım zamanlarda o zamanlar bu şekilde alınıyordu. Now'a tıklayınca Choose acc. yazıyordu Acc.u seçip bunu istiyorum butonuna tıklayınca alabiliyorduk ama şimdi aynısı yok choose an acc. seçeneğine tıklıyorum acc. u seçemiyorum :/

Becerebilirsen bizede anlat ama sanmıyorum alabilcegini gamersfirst'in forumunda belki yazıordur bi araştır bence.
yeni çar açtığımda bendede olmuyordu tıklanmıyodu bencede kampanya bitmiş olabilir
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler