Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Play Span..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler Play Span denilen olay şudur oradakı puanlarınız ile online oyunlara ait eşyalar alabilirsiniz.Orada puan almak içinde taktikler var ama konumuz şu ki oraya Gamer First hesabınız ile üye olunca size 100 puan veriyor.O 100 puan ilede mp5k alıyorsunuz.Orada now yazan yere tıkla üye ol sonra point yüklenir ve g1 ile item alırmış gibi alırsın.Üyeysen now tıkla karşına ekran gelicek ordan mp5k seç al basit.Kampanya gibi bir durum söz konusu değil arkadaşıma alıcakdım bende.
(06-22-2011 06:46 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Beyler Play Span denilen olay şudur oradakı puanlarınız ile online oyunlara ait eşyalar alabilirsiniz.Orada puan almak içinde taktikler var ama konumuz şu ki oraya Gamer First hesabınız ile üye olunca size 100 puan veriyor.O 100 puan ilede mp5k alıyorsunuz.Orada now yazan yere tıkla üye ol sonra point yüklenir ve g1 ile item alırmış gibi alırsın.Üyeysen now tıkla karşına ekran gelicek ordan mp5k seç al basit.Kampanya gibi bir durum söz konusu değil arkadaşıma alıcakdım bende.

Eskiden direk alınabiliyordu Ss.gif
(06-22-2011 06:46 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Beyler Play Span denilen olay şudur oradakı puanlarınız ile online oyunlara ait eşyalar alabilirsiniz.Orada puan almak içinde taktikler var ama konumuz şu ki oraya Gamer First hesabınız ile üye olunca size 100 puan veriyor.O 100 puan ilede mp5k alıyorsunuz.Orada now yazan yere tıkla üye ol sonra point yüklenir ve g1 ile item alırmış gibi alırsın.Üyeysen now tıkla karşına ekran gelicek ordan mp5k seç al basit.Kampanya gibi bir durum söz konusu değil arkadaşıma alıcakdım bende.

Bunu İstiyorum tuşuna basınca.Choose An Account çıkıyor.Ona tıklayınca ise altında bir şey çıkmıyor.
Sedat abiye saygılar...

Hesap seçiceksin yükleyeceksin ya image shack upload yapabilsem resimli anlatım yapıcam ama malesef biri sorunumu çözsün bende resimli anlatıcam size.
Seçilmiyor hesap işte..
ya dinarınmı yok Big Grin 13k dinar için uğraşmaya deymez Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler