Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda Önemli
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,
Kiminiz biliyorsunuzdur kiminiz bilmiyorsunuzdur Ngpbozkurt adlı çarımı satıp yeni çar açtım.Tabi levelim düşük olduğu için herkes wh demeye filen başladı.Tw ver diyorlar sonrada sövüyorlar.Artık bıktım bunun gibilerinden...En sonunda warrock u bırakmaya karar verdim.Hem 7/24 oynuyorum hemde çok para gidiyor.Neyse çok uzattım... Açıkçası oyunu bırakmış bulunmaktayım.Counter-Strike adlı oyunu oynamaya başladım.Zaten eskidende oynuyordum.Ortamda var.

Kimi üzdüysem, kalbini kırdıysam özür diliyorum...Hakkınızı helal edin arkadaşlar...
--Foruma takılmak için yine her gün girerim--
Hakkım varsa helal olsun kardeşim
Görüşmek üzere Hakkımız varsa helal olsun.
(06-22-2011 12:10 AM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Görüşmek üzere Hakkımız varsa helal olsun.

okeyyybeyfendi
Hakkında hayırlısı .
Daha iyi bir Warrock için senin gibi adamlar lazım oyun için kayıp olmuş . Helal olsun
Ne diyelim karar senin, hayırlısı olsun. Hakkımız varsa helal olsun
Ya hemşerim neden bıraktın şimdi hakkım varsa helal olsun benim varsada helal ederim.En yakın zamanda geri dönersin bizim odamızda oyna geri dönersen kimse sana wh diyemez bu forumdakilerin hack kullanmadığından adım gibi eminim bazıları hariç Big Grin
Maximum 3 güne burda.

-Oyunu bırakman için, TS ve forumla alakanı kesmen lazım gardaşım, sinirlenmişsin belli ki.
Bence bırakma clan odalarında takıl Wink Hakkım varsada helal olsun
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler