Hakkında hayırlısı warrocku bırakmak zordur söylim

Ben bırakma niyetiyle en fazla 1.5 yıl ara verdim ama yine de bırakamadım. Aynı iftiraları yüksek level olsan da atıyorlar hatta birşey yapmasan da küfür edebiliyorlar. Ama senin WTR gibi bir ailen çevren varken niye oyunu bırakmayı tercih ediyorsun. Oyunda çok seviyeli düzgün insanlara sahip klanlar var sayılı da olsa onların odalarına gir oyna forumdakilerle konuşup forumdakilerle takıl. Bu tür iftiraları kafana takma. Ayrıca 7/24 oyundayım demişsin buna da karşıyım hayattan kopup kendini oyuna vermeye. Bi iki saat oynrasın zevkine ya da vaktin boş olur çok sararsın 5 6 saat oynarsın. 30 35 saat hayattaki herşeyden kopup kendini oyuna verenlere de karşıyım. Biraz uzattım ama sonuç olarak iftiralara çok aldırma, kendini oyuna çok verme bırakmazsan yanındayız ama ille de bırakacaksan arkandayız benden yana varsa hakkım helal olsun.
ya yeni uyandım hemen facebook ve foruma girdim uyku sersemliğine bayağı uzun yazmışım kusura bakmayın...
gamerfrist oyunlarında bı kaçını denıyebılırısn

hakından hayırlısı

Warrock her konuda gerçekçi olmayan kolay bir oyun o yuzden herkes oynuyor herkes oynayınca cahillerde geliyor zaten onlar yüzünden bu hale geldi warrock...
Bir insan kendisine güvenmezse,kimseye güvenemez...
Onlarda hack yapmış insanlardır emin ol...