Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kanal Tedavisi :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar ağzımda bir tane çürük var 2 hafta önce doktora gittim ve kanal tedavi + dolgu yapacak.Bunları hiç yaptırmadığımdan dolayı bende bir korku var.2 haftadır erteletiyorum.Artık gidecem.Sırf dişin çürüklüğünden değil, meraktan gidecem ve yaptıracam Big Grin

Bunları yaptıranlara soruyorum iğne vurduktan sonra kanal tedavi süresince acı, ağrı, sızı hissediyormuyuz ? Halaa bi' korku var içimde Big Grin
Dolguda birşey yokta kanal tedavisinde iğne etkisini gösterse de işlem bittikten sonra ve iğne etkisini yitirdikten sonra insan 1-2 gün ağrısını çekiyor Big Grin
ömrü hayatım boyunca dişçi girdikten sonra içindeki kokuyu duyunca tüylerim ürperiyor Smile
Off of diş tedavisi çok acı hissettiren bir tedavi, ilk uyuşturunca hissedersin acıyı( o yeter sana Big Grin), daha sonra o uyuşturma geçtikten sonra.. Big Grin
(06-20-2011 01:55 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Dolguda birşey yokta kanal tedavisinde iğne etkisini gösterse de işlem bittikten sonra ve iğne etkisini yitirdikten sonra insan 1-2 gün ağrısını çekiyor Big Grin

Sonrası önemli değil tedavi sırasında hissediyormuyuz ? Big Grin
(06-20-2011 01:57 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Off of diş tedavisi çok acı hissettiren bir tedavi, ilk uyuşturunca hissedersin acıyı( o yeter sana Big Grin), daha sonra o uyuşturma geçtikten sonra.. Big Grin

Bismillah.
(06-20-2011 01:56 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]ömrü hayatım boyunca dişçi girdikten sonra içindeki kokuyu duyunca tüylerim ürperiyor Smile

Aynen İnsan bi tırsıyor Smile
İğne mi ne iğnesi ya ? artık iğneyle uyuşturma yok.Bende 1.5 ay önce yaptırdım.Spreyle uyuşturdu.Nerdeyse hiç acımadı.
GEçmiş olsun kardeş
(06-20-2011 02:05 PM)Ngp - Bozkurt Yazılan: [ -> ]İğne mi ne iğnesi ya ? artık iğneyle uyuşturma yok.Bende 1.5 ay önce yaptırdım.Spreyle uyuşturdu.Nerdeyse hiç acımadı.

Eskiden iğneydi yeniyi bilmiyorum doğrudur çok hızlı gelişiyoruz. Sen daha yakında olmuşsun Batuhan arkadaşımıza yardımcı olursa korkmadan gidebilir Big Grin Big Grin

(06-20-2011 02:11 PM)babydux Yazılan: [ -> ]GEçmiş olsun kardeş

Ateşe körükle gidiyorsun Big Grin Big Grin Big Grin
Kime sorsam ayvayı yedin diyor Big Grin Ölmezsek iyi hee Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler