Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kanal Tedavisi :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O koltuğa oturduktan sonra stres yasıyorsun acitmayan şey acımaya başlıyor Big Grin
Önce Spreyle uyuşturuyor.Sonra iğne vuruyor. Sonra dolgu kanalları görmek için dişini kesiyor.Sonra iğneleri kanallara batırıp iltahapı temizlemeye çalışıyor. Eğer fazlaysa oraya ilaç koyuyor.Ve sonunda ise sadece Sprey sıkıp dolgu işlemine geçiyor.Ben bunları yaşadım ve tam 2 ay doktora gittim Big Grin
arkadaşlar durun ya siz naaptınız . biri ağzını yarıyor biri 2 gün acısı sürüyor falan . ben 2 kere dolgu yaptırdım . ilki kadın doktordu ( kadın doktor tavsiye ederim ) sinirleri alırken elleri hafif oluyor . iğneyle uyuşturan va spreyle uyuşturan var . ama her ikiside acısız . iğneden korkmayın sadece iğneye bakma o korkun gider . anlık birşey uyuşuyo komple çenen . korkma git . o çürük yayılırsa daha beter beyfendi
Geçmiş olsun Batuhan Big Grin O kadar korkulacak bişey yok artık iğne devri de kapandı soğuk spreyler var sıkıyorlar uyuşuyorsun Big Grin Kanal tedavisi sırasında bişey hissetmezsin narkozun etkisiyle ama narkozun etkisi geçtikten sonra 1-2 gün ağrı yapar kısaca korkulacak bişey yok Smile
geçmiş olsun diş tedavisi kolay değil
Batuhan usta korkmana gerek yok ben 2 kere yaptırdım hiç acımıyor...
5'te gidiyorum.Gelince olanları yazarım. Smile
Bende kanal tedavisi yaptırdım. Bende sadece ufak bir kaç acı oldu. Zaten kanal tedavisinde o bölgedeki Sinirleri alıyorlar önce. Sadece en büyük siniri aldığı zaman az biraz acır ama sinirleri aldıktan sonra ömrü hayatında orası acımıyor çünkü reseptör olacak bir sinir yok =D Aslında tüm ağıza kanal tedavisi yapmak lazım tüm sinirleri alsınlar bir daha acı macı olmaz =D
Gittim, tedavi oldum, geldim. Smile

İğneyi vururken dahi hiçbirşey hissetmedim.Yarım saatte oldu bitti herşey.Güzeldi, zevkliydi, aletler pis kokuyodu, vız vız eden alet hoştu.Herşey güzeldi.

Şimdi diyorum ki keşke bu kadar beklemeseydim Smile
ağzının durumu naısl ılac etkısını kaybettımı yada agzının tadı degıstımı
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler