Lütfen, küfürlü SS'leri Adminimiz G1-Admin-Hızır'a özel mesaj yolu ile iletelim.
(06-20-2011 02:23 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Lütfen, küfürlü SS'leri Adminimiz G1-Admin-Hızır'a özel mesaj yolu ile iletelim.
Tüm SSlere gerek yok bence. Sonuncu SS yi Admin Hızır'a gönderirsek yeterli olur gibime geldi. (Bkz : Ananı admin Hızırla üst üste koyup...)
Hiç bi şey yapamazsın bu Ss'lerle. Ss ler üzerinde hiçbir oynama olmaması gerekiyor.
oynanmamışları da var. Bunları "küfürleri sansürleme" amaçlı karaladım zaten.
Küfür SS'lerinde her zaman bir şahibe vardır . Çünkü bir kişiyi tahrik edip küfür yemek için uğraşan bunun akabinde küfür edilince SS alıp banlatmaya çalışanlarda var ki bu daha büyük ayıptır. Yanlış anlama ben sana kesinlikle öylesin demiyorum ancak unutmayın "KİMSE KİMSEYE DURDUK YERE KÜFÜR ETMEZ"
(06-20-2011 11:02 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Küfür SS'lerinde her zaman bir şahibe vardır . Çünkü bir kişiyi tahrik edip küfür yemek için uğraşan bunun akabinde küfür edilince SS alıp banlatmaya çalışanlarda var ki bu daha büyük ayıptır. Yanlış anlama ben sana kesinlikle öylesin demiyorum ancak unutmayın "KİMSE KİMSEYE DURDUK YERE KÜFÜR ETMEZ"
Edenler var normal hesaplarından girmiyolar sinir boşaltmak için farklı hesaplara giriyolar durduk yere insanlara sövüyolar çok gördüm oyunda.
durduk yere edenler çok var, 1 level hesapta girdim oyuna arkadaşlarla oynuyom. vurdum bir tane adamı direk sövmeye başladı. ne de olsa 1 level hesaptayım bende gelmişini geçmişini sövdüm

artık bıraktım bu sakin insan ayaklarını, kim küfrederse bende küfretcem

(06-20-2011 11:02 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Küfür SS'lerinde her zaman bir şahibe vardır . Çünkü bir kişiyi tahrik edip küfür yemek için uğraşan bunun akabinde küfür edilince SS alıp banlatmaya çalışanlarda var ki bu daha büyük ayıptır. Yanlış anlama ben sana kesinlikle öylesin demiyorum ancak unutmayın "KİMSE KİMSEYE DURDUK YERE KÜFÜR ETMEZ"
Monarchların 2si aynı modemden oynuyordu...
"KÜFÜR ETME SEBEPLERİ..."
Sen wepshooter denen ezikle oynamadın dimi bir oyna adamı üst üste 2 veya 3 kere vur.