len olm adam oılun pinginiz 400 500 modeminize reset atın adam olunda sonra nie küfür yioz demeyin koskoca adam sizemi söwecek
Yorum yapmaya değicek bir oyuncu topluluğu (klan) değil.
(06-20-2011 11:02 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Küfür SS'lerinde her zaman bir şahibe vardır . Çünkü bir kişiyi tahrik edip küfür yemek için uğraşan bunun akabinde küfür edilince SS alıp banlatmaya çalışanlarda var ki bu daha büyük ayıptır. Yanlış anlama ben sana kesinlikle öylesin demiyorum ancak unutmayın "KİMSE KİMSEYE DURDUK YERE KÜFÜR ETMEZ"
Küfür hiç bir şart ve durumda haklı gösterilemez!
(06-22-2011 01:09 AM)umut271 Yazılan: [ -> ]len olm adam oılun pinginiz 400 500 modeminize reset atın adam olunda sonra nie küfür yioz demeyin koskoca adam sizemi söwecek
Onların kafasından bir "Ezik" daha işte. "LAG" İle adam olmanın ne ilişkisi var.
LAG ile ADAM OLMAK arasında ilişki varsa eğer Senin 7/24 lag Açman gerekir. Tabi bu benim fikrim. Ha bu arada. Monarch clanı da temiz clandır. Onlarda ayıp olmaz. Aynı clandan 2 oyuncu, 1 modemden oynadığı için küfür edilmez. Ayrıca adamlar lag değildi. Sadece pingleri yüksekti. Olayı bilip bilmeden atlıyorsunuz...