Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silkroad Full Client Dowloand
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Silkroad'a yeni 120 Lv Patch geldi okullar bitti bi geri döneyim 90 Lv Sun'lu char gitmesin diye 120 Lv yeni gelmiş Manuel Patch yokmuş sadece Full Client'i site yayınlamış bu sabah saat 8'de okula giderken açtım pc'yi yükleniyor bu zaman oldu hala sonuç bu burda yazanlar bana çok şey ifade etmedi Peer felan birde size sorayım dedim 8 MB Net hızım var
[Resim: asdsadr.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

Hız bazen 160 çıkıyor bazen 60 bazen'de 10 15 çogunlukla 30 indiriyor
Kotayı geçmiş olabilirsin ve bu nedenle net hızı düşmüş olabilir, indiren çok kişi varsa ondan olabilir, neti tek kullanmıyorsan ondan olabilir veya ttnet benimki gibi sebepsiz yere hızını düşürmüş olabilir
Client yeni geldi dünden beri butun Sro oyuncuları yukluyor
Peer'dan kasti lag gibi bir şey. Tam buradaki açıklmasını bilemem ama onun düşük olması iyidir.
Siteden tam link olarak indir bende az sro oynamadım 3 tane 110lvl kasmışlıgım var Tongue senin öle indirmen çok yanlış sen ordan 6 saatde yüklüorsan tam linkle 2 saat sürer.
beyfendi
120 Lv Geldi diğer sitelere daha yüklenmedi sadece bu program ile yeni setup yukleniyor yoksa olmaz Smile
120 level gelmedi oyuna Smile 12 dg itemler geldi onlarıda çevirmek için 11 dg olması gerekiyor ve en az +7 olması şart , ve 12 dg'de + basmak parayla paran yoksa basamıyorsun Smile Oyunun cıvkını cıkardılar bende ondan bıraktım Smile
(06-17-2011 11:10 PM)Apocalipsis Yazılan: [ -> ]120 level gelmedi oyuna Smile 12 dg itemler geldi onlarıda çevirmek için 11 dg olması gerekiyor ve en az +7 olması şart , ve 12 dg'de + basmak parayla paran yoksa basamıyorsun Smile Oyunun cıvkını cıkardılar bende ondan bıraktım Smile

11 DG NOVA kırdırcam 12 Dg NOVA'mı alıyorum +0 Olarak Blue'siz olarak
(06-17-2011 11:14 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(06-17-2011 11:10 PM)Apocalipsis Yazılan: [ -> ]120 level gelmedi oyuna Smile 12 dg itemler geldi onlarıda çevirmek için 11 dg olması gerekiyor ve en az +7 olması şart , ve 12 dg'de + basmak parayla paran yoksa basamıyorsun Smile Oyunun cıvkını cıkardılar bende ondan bıraktım Smile

11 DG NOVA kırdırcam 12 Dg NOVA'mı alıyorum +0 Olarak Blue'siz olarak

Aynen ve en az +7 olmak şartıyla , 12 dg tablet element yok şuanda oyunda , sadece mooblardan stone düşüyor onun içinde kendin party yapman lazım yada paran olcak satın alıcaksın Smile
Vaybe ben eski sroculardanım 80 lvlin limit olduğu zamanlardan Big Grin güzel oyundu europa çıktıkdan sonra cıvıdı şimdide beter olmuş.

Neyse asıl meselemiz yardım internet hızın düşmüş 6 saate anca iner bence herkez indirdiği için yoğunluk var bu sabah wr de banada oldu.Gece pc açık bırak insin kaldığı yerden devam ediyor dimi çünkü yarısı inmiş kapatırsan yazık olur.Big Grin

+ basma paraylamı oha be ne yapmışlar öle zaten onun iksiriyle şans tozu paraBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler