Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silkroad Full Client Dowloand
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-17-2011 11:19 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Vaybe ben eski sroculardanım 80 lvlin limit olduğu zamanlardan Big Grin güzel oyundu europa çıktıkdan sonra cıvıdı şimdide beter olmuş.

Neyse asıl meselemiz yardım internet hızın düşmüş 6 saate anca iner bence herkez indirdiği için yoğunluk var bu sabah wr de banada oldu.Gece pc açık bırak insin kaldığı yerden devam ediyor dimi çünkü yarısı inmiş kapatırsan yazık olur.Big Grin

+ basma paraylamı oha be ne yapmışlar öle zaten onun iksiriyle şans tozu paraBig Grin

12 dg lucky stone ve lucky powder yok , 12 dglerin kendine göre elixir'i var ve silk ile bir item alman gerekiyor onu almazsan + basarken item kayboluyor , eğer basarsan item kaybolmuyor.Söyle bir yenilikte geldi.+ basarken diyelim ki +5 denedin patlarsa +0 değil +4 oluyor Smile
Eskisinde çok değişti şimdi yeni ırk geliyormuş İslam ırkı diye bence geri dönmenin zamanı gelirsen Maya gel 7/24 taxi yapıcam para lazım kasarım senide JrDaTaBaSe Pm atarsın Smile
İslam ırkının gelmesine daha var.İriste zaten baya charım var bazılarını satıyorum bazılarını saklıyorum.(110 hepsi Smile )Dönersem oraya dönerim.
(06-17-2011 11:25 PM)Apocalipsis Yazılan: [ -> ]İslam ırkının gelmesine daha var.İriste zaten baya charım var bazılarını satıyorum bazılarını saklıyorum.(110 hepsi Smile )Dönersem oraya dönerim.

İtem yoktur ama demi Smile
(06-17-2011 11:22 PM)Apocalipsis Yazılan: [ -> ]
(06-17-2011 11:19 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Vaybe ben eski sroculardanım 80 lvlin limit olduğu zamanlardan Big Grin güzel oyundu europa çıktıkdan sonra cıvıdı şimdide beter olmuş.

Neyse asıl meselemiz yardım internet hızın düşmüş 6 saate anca iner bence herkez indirdiği için yoğunluk var bu sabah wr de banada oldu.Gece pc açık bırak insin kaldığı yerden devam ediyor dimi çünkü yarısı inmiş kapatırsan yazık olur.Big Grin

+ basma paraylamı oha be ne yapmışlar öle zaten onun iksiriyle şans tozu paraBig Grin

12 dg lucky stone ve lucky powder yok , 12 dglerin kendine göre elixir'i var ve silk ile bir item alman gerekiyor onu almazsan + basarken item kayboluyor , eğer basarsan item kaybolmuyor.Söyle bir yenilikte geldi.+ basarken diyelim ki +5 denedin patlarsa +0 değil +4 oluyor Smile

Şu yanma olayında 0 değilde 4 olması güzel ama 12 dglerde silkle almana rağmen bide yanarsa yazık olur parayada itemede.
Silkroadın kendı uploaderından bende indirmiyorum.Yavaş iniyo hakkaten.Onun yerıne part şeklinde indiriyorum artık.
Arkadaşlar öncelikle şunu kavuşturayım.

TTNET'in;

*8 Mbit Net Hız
*8 Mbit'e kadar net hızı

diye paketleri var. Büyük ihtimal sizinkiler 8 mbit'e kadar ve o yüzden yavaş iniyor. Benimkide öyle 200 mb lık dosyayı 15-20 dakikada indiriyor ve hiç 8 mbit'e çıktığını görmedim hiç int hızımın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler