06-17-2011, 06:59 PM
(06-17-2011 06:31 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Ya Arakdaş Forumu Nasıl Tatile Tercih Ediyorsun Ya Kafanmı Kırık Senin Cin Mi girdi içine yok artık ya bari biletleri bana verinde ben gideyim 2 senedir burdaki yapay göl dışında deniz görmedim
(06-17-2011 05:13 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Asosyal alert.
ve aynen katılıyorum
Sana baya acıdım yapay göl ne ya doğalı yokmu sitede felanmı oturuyosun inşallah yakın zamanda güzel bir tatile çıkarsın
.Şükür ki her yaz karadenizin hırçın denizinde yüzüyorum.Ama konuyu açan arkadaş doğayla biraz tanış sen doğalsın doğal olmayan şeylere fazla önem verme bu forumu sevmek nedir pek anlayamadım insan yemek sever erkek veya kız sever tercihim kızlardan yana
sonra araba sever oyun sever insan belgeseli sever
severde sever ama forum sitesi
nasıl sevilir biri bana açıklarsa bende wtr sevicem
neyse sen şöle bu yaz karadenize git akrabaların veya arkadaşlarının yanına ava çık 1 gün ormanda kal bak bidaha eve bilgisayarın başına dönmek istiyormusun.O ormana çıktığında oksijenden kulakların tıkanır başın ağrır İstanbulda gece 3 4 kadar oturan ben karadenizde en geç 10 da yatıyorum oksijen çok yoruyor insanı saat de 12 11 de kalkıyorum 13 saat uyku uyandığında kendini öyle dinç hissediyorki insan tatile git bence peder dediğin adamı yani babanı ikna et çık şu tatile.Herkesde babasına peder der olmuş sanki herkesin babası kilisede papaz.