Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uçağımız iptal..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Asosyal alert.
Vardır bir hayır ama ben bu forumu Tatilimi iptal edilince sevinecek kadar sevmiyorum sadece foruma bağlı kalmamı sağlayan çok az zeki insan var gerisi fasa fisoBig Grin
Arkadaş anlık bi coşku patlamasıyla nereye haykıracağını şaşırmış sevinçten bizi sevdiği falan yok chair.gif
(06-17-2011 04:55 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bizi neden seviyorsun git tatiline. Okulun ailen değiliz bir şey değiliz neden bu kadar üzülüyorsun. Çık tatile ohhhh yan gel yat

Yanii tatile gidemedim diye ağlarım ne forumu Tongue Big Grin

Babanda iyi sevinmiştir bir sürü masraftan kurtuldu adam be.. Big Grin
Hayırlısı olsun . sen mutluysan ne mutlu ARTİST Smile
(06-17-2011 04:42 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(06-17-2011 04:21 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Smile Smile bu post kasma merakınız veya yaşadıgınız herşeyi an ve an buraya aktarmak zorunda değilsiniz böyle bi zorunlulugun yok böyle hissetme kendini

+1 Twitter a döndü zaten forum...

Katılıyorum
(06-17-2011 05:13 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Asosyal alert.

hahahaha Big Grin
1 ay tatile gideceğim , her an forumdayım zaten 1 ay özlesinler beni Tongue
Ya Arakdaş Forumu Nasıl Tatile Tercih Ediyorsun Ya Kafanmı Kırık Senin Cin Mi girdi içine yok artık ya bari biletleri bana verinde ben gideyim 2 senedir burdaki yapay göl dışında deniz görmedim
(06-17-2011 05:13 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Asosyal alert.

ve aynen katılıyorum Big Grin
yaa kardeşim kafan mı güzel tatil e gidemiyorsun diye seviniyorsunn ..Angry Smile Allah'ım sana şükürler olsun . Böylelerini de gösterdiğin için.. :Smiletotos.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler