Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Laptop tuşu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
cıft yapıstırı bantlar var onlarla dene
Aslında bantlamakta iyi fikir o alttaki tuşlarla birlikte hepsini bantlasam mantıklı Big Grin deniyim.
Sen leptobu bir teknik servise götür tut yuvası zarar görmemişse yardımcı olurlar Yada klavyeyi komple değiştirirler.
(06-15-2011 10:27 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Sen leptobu bir teknik servise götür tut yuvası zarar görmemişse yardımcı olurlar Yada klavyeyi komple değiştirirler.

Klavye değiştiriliyor mu? Kaç lira oluyor? Big Grin
Hocam senin M harfi cıkmamışmıydı M'leri nasıl yazıyorsun Smile
(06-15-2011 10:28 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 10:27 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]Sen leptobu bir teknik servise götür tut yuvası zarar görmemişse yardımcı olurlar Yada klavyeyi komple değiştirirler.

Bak benim leptobu temizlerken süpürgeye tuş kaçmıştı Big Grin Servise götürdüm 70 lira dediler 1 gün sonra aradılar elimizde tek tuş var ücretsiz hallettik alabilirsiniz diye Ama tut yuvasında sorun olmamalı
(06-15-2011 10:29 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Hocam senin M harfi cıkmamışmıydı M'leri nasıl yazıyorsun Smile

Kopyala-Yapıştır sanırım Big Grin
(06-15-2011 10:29 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]Hocam senin M harfi cıkmamışmıydı M'leri nasıl yazıyorsun Smile

Çıktı ama orada beyaz bişey var ona basıp yazabiliyorum biraz zor olsa da Big Grin

(06-15-2011 10:30 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 10:28 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]

Bak benim leptobu temizlerken süpürgeye tuş kaçmıştı Big Grin Servise götürdüm 70 lira dediler 1 gün sonra aradılar elimizde tek tuş var ücretsiz hallettik alabilirsiniz diye Ama tut yuvasında sorun olmamalı

Yok kardeşim yok, hiç bir şey zarar görmedi hatta tuş şu an çıkmış vaziyette bir köşede duruyor Big Grin Yaparlar mı onu tekrar oraya?
(06-15-2011 10:30 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]

Kopyala-Yapıştır sanırım Big Grin

Big Grin Tuşun altında plastik bir şey var ona basınca yazabilirde Estetik açısından sorun olur Smile
Hocam bugün en yakın bilgisayarcıya bile götürsen ücretsiz takar sana paragöz bir insan değilse Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler