Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Laptop tuşu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Laptop'ın M harfini kopardım, bunu japon yapıştırıcısıyla yapıştırsam sorun olur mu?
Garantisi devam ediyorsa hiç uğraşma ver teknik servisine
Olur. Açıkçası laptopta silme tuşunu kırdım bende. Bilgisayarına asla ama asla japon yapıştırıcısı değdirme. Çürütüyor zarar veriyor. Başka bir yöntem ile tutturmaya çalış.
(06-15-2011 10:20 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Olur. Açıkçası laptopta silme tuşunu kırdım bende. Bilgisayarına asla ama asla japon yapıştırıcısı değdirme. Çürütüyor zarar veriyor. Başka bir yöntem ile tutturmaya çalış.

Peki nasıl bi' taktik vereceksin bana? Big Grin Olmuyor ya ne yaptıysam Ss.gif
japonla değilde maket/hobi uçaklarını yapıştırmada kullanılan bi yapıştırıcı var.kuruduğu zaman beton gibi sağlam oluyor.ama kötü yani şu sıktığım zaman önce plastiği eritip 2 plastiğin birbirine kaynaşmasını sağlıyor sonrada kuruyor.hiç pc üzerinde denemedim ama dikkatli yapılırsa sorun ortadan kalkabilir gibi
böyle yumuşak bir şey bul pamuk gibi, oraya koy üstüne tuşu koy o içinde minik plastik bir şey olur Big Grin Onu koy zaten ısındıkça yapışıyor oraya üstüne bir şey koy öyle bas olmadı hiç bir şey koyma basınca yine de çalışır yani ben öyle yapıyor sorun yok Big Grin
(06-15-2011 10:20 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Garantisi devam ediyorsa hiç uğraşma ver teknik servisine

Ben yoktum babam almış laptop'u TTNet'ten oranın garantisi oluyor mu var mı bilginiz?

(06-15-2011 10:24 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]böyle yumuşak bir şey bul pamuk gibi, oraya koy üstüne tuşu koy o içinde minik plastik bir şey olur Big Grin Onu koy zaten ısındıkça yapışıyor oraya üstüne bir şey koy öyle bas olmadı hiç bir şey koyma basınca yine de çalışır yani ben öyle yapıyor sorun yok Big Grin

Çalışıyor ama zor oluyor Big Grin
Öyle yapıştıramassınki ? Onun oturması gerekiyor yerine aksi taktirde o tuşu kullanamassın Yada benim kullandığım 3 farklı markadaki leptoplarda öyledir.
Tek diyeceğim sakın ama sakın yapıştırıcı sürme bilgisayarına sakın. O bastığın metal plaket e yapıştırıcı değerse bir daha asla çalışmaz.
Bantla diyeceğim ama ortalardaki bir harf. Ben 1'i çıkarmıştım boydan boya bantladım idare etti ama m harfi için işe yarar mı bilmiyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler