Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce bu Laptop'ta WarRock Kasar mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. beyfendi

Size bir sorum olacaktı. Yaklaşık 10 aydır WarRock oynamıyorum. Ve artık başlamayı düşünüyorum. Bu yüzden bir laptop almaya karar verdim. Sizce bu Laptop'ta WarRock sorunsuz oynanır mı? Oynansa bile almamı önerir misiniz ?

http://www.adslteknikservis.com/ttnet_le...nyasi.html
Ekran kartı ATI yerine Nvidia tercih edilir oyunlarda özellikle.Onun dışında bi sorun görmüyüorum Smile
Kasmaz.
Peki ekran kartı ATI olursa ne gibi sorunlar olur?
(06-15-2011 10:21 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]Peki ekran kartı ATI olursa ne gibi sorunlar olur?

Oyunlarda Nvidia tercih edildiği için daha iyidir.ATI'de olsa sorun olmaz ama kime sorarsan sor Nvidia dicektir oyun için Smile
Tamam teşekkür ediyorum sadece oyun oynamak için yeni Laptop alıyorum. İnşallah bir sorun olmaz. Smile
evet Nvidia her zaman iyidir hele bizim gibi oyunseverler için. Ama şunu söyleyeyim sırf ATI diyede kascağını düşünmüyorum zaten Intel işlemci, 4 Gb ram vs WarRock'u full ayarlarda rahatlıkla oynarsın %100 garanti victory.gif
Ben bu bilgisayarı sana önermem 1.800 TL Buna vericeğine HP veya Toshiba al. laptop düşünüyorsan tabi.
(06-15-2011 10:45 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Ben bu bilgisayarı sana önermem 1.800 TL Buna vericeğine HP veya Toshiba al. laptop düşünüyorsan tabi.

Peşin fiyatına kredi kartsız taksit yapan bir yer biliyorsan neden olmasın adamım
Bence warrock için zamanını boşa harcama Smile AL bi laptop başka şeyler için kullan ...Yazılım öğren , hack yap , olamdı program key kır ..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler