Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce bu Laptop'ta WarRock Kasar mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-15-2011 11:16 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]
(06-15-2011 10:45 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Ben bu bilgisayarı sana önermem 1.800 TL Buna vericeğine HP veya Toshiba al. laptop düşünüyorsan tabi.

Peşin fiyatına kredi kartsız taksit yapan bir yer biliyorsan neden olmasın adamım

Evkur gibi yerlere bakabilirsin kredi kartsız taksit yapıyorlar.
Bence al derim ATİ oyun için kötü diyenleri aldırma bende var ATİ canavar gibi çalışıyor Smile
Normal bir bilgisayara göre kaldırabilir ama laptopların sağı solu belli olmuyyor benim babamın laptop var özellikleri benimkinden kat kat iyi ama nedense wr yi çok daha kötü çalıştırıyor Sad
Bundan Daha Dun Aldım Smile Bıde MasaUstu aldm Smile
(06-15-2011 10:12 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Ekran kartı ATI yerine Nvidia tercih edilir oyunlarda özellikle.Onun dışında bi sorun görmüyüorum Smile

Kim demiş? Ekran kartı piyasasını yakından takip eden biri olarak söylüyorum. Tutturmuşsunuz nvidia diye. Bak bakalım piyasanın en yüksek performanslı grafik kartı kimin: "ATI HD5970". En iyi Fiyat/ performans ürünleri kimin: "ATI" . nVidia nın hala tam olarak üstesinden gelemediği yüksek güç tüketimi, aşırı ısınma gibi sorunları var. ATI hem F/p hem kalite hem de performans açısından nvidia 10 basar bence. Bu konuda yorum yapan arkadaşlar hiç ATI kart kullanmamış olsa gerek beyfendi ARTİST

Fakat tüm bunların dışında senin seçtiğin laptoptaki grafik kartı biraz düşük özellikte bir kart. Laptop ekran kartlarını sıralayan notebookcheck sitesinde fps değerleri verilmiştir: http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-...970.0.html burdan bakabilirsin. Benim laptopta HD5165 var. Takır takır çalışıyor. Ama senin kart biraz daha düşük. Bak bu da benim değerler: http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobilit...579.0.html

Sonuç olarak seçtiğin HD6370 i tavsiye etmiyorum. Sonuçları gördüğünde bana hak vereceksin Wink
(06-16-2011 08:08 AM)νιρℓιηє21 Yazılan: [ -> ]Bundan Daha Dun Aldım Smile Bıde MasaUstu aldm Smile

WarRock kasıyor mu ya da hata veriyor mu Laptop'ta ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler