Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Okul sonu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 10.sınıfdayım okulu bitirenlere tebrikler bitiremeyenlere Allah kolaylık versin benim iyi kötü çabala uğraş 1 zayıfım geldi 9. sınıfta zayıfım yoktu.o 1 zayıf ne olcak sınava mı giricem
Karnedeki not ortalaman 3.00 'ın üstündeyse normal geçersin. Ama 3.00'ın altındaysa sorumlu geçersin. Yani zayıf olan dersin sınavına girersin. Gerekli puanı alırsan dersi verirsin. Ama gerekli puanı alamazsan her dönem tekrar edersin. Mezun olana kadar. victory.gif
Sizin okulda müdür, müdür yardımcısı ve öğretmen yok mu? Big Grin

Benim lise 1. sınıfta edebiyatım zayıftı. Son sene sınava girmiştimbeyfendi

Ancak aradan 5 sene geçti. Mevcut uygulamalar nasıl bir bilgim yokadamım

En iyisi okuldan bir yetkili ile görüşbeyfendi
bu yaz 2 tane sınava giriceksin yani birinde veremessen 2 tane bide 15 tatilde sınava girebiliyosun
(06-14-2011 01:19 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu yaz 2 tane sınava giriceksin yani birinde veremessen 2 tane bide 15 tatilde sınava girebiliyosun

1 zayıf için neden 2 sınava girsin Ss.gif
(06-14-2011 01:21 PM)sweetkinq3 Yazılan: [ -> ]
(06-14-2011 01:19 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu yaz 2 tane sınava giriceksin yani birinde veremessen 2 tane bide 15 tatilde sınava girebiliyosun

1 zayıf için neden 2 sınava girsin Ss.gif

İlk girdiği sınavda sınavı geçemezse 2. sınava girecek
(06-14-2011 01:19 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]bu yaz 2 tane sınava giriceksin

Dedi ondan şaşırdım.
Bende 10. sınıfım ama 2 zayıf var ortalamayla geçiyorum. Anadolu liselerinde 3.00 düz liselerde 2.50 ortalamayı tutturursan kaç zayıfın olduğuna bakmadan direk geçirirler. Smile
Sorumlu geçiyosun sınava falan girmiyosun. Eğerki o dersin Dil ve Anlatım değilse , Eğer ki o dersin Dil ve Anlatım'sa o dersini vermek zorundasın ister bu sene ister seneye mutlaka vermelisin yoksa diplomanı alamıyosun.
10.sınıf ilk dönem taktirle geçerken 2. dönem 4 zayıf helal bana Big Grin ya onun bi formülü var anlatayım anlarsın inş.

-tüm ders notlarının 2 dönemki ortalamasını alıyorsun örneğin mat ilk dönem 3 ikinci dönem 2: 3+2=5 bunun ortalamasını alıyorsun 5/2=2.5 yarım olanları yuvarlıyorsun 2.5tan 3 düşür matematiğin sonra bunu haftalık ders programıyla çarpıyorsun haftada dört saat ise 3,4=12 bunları her dersine uygula 110un üstündeyse geçersin hiçbir sınava girmeden Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler