Herkesin ısrarla kabul etmek istemediği fakat bu Can'ın 2 chardada powerlevel yaparak banlandığı bir gerçek. Bunu artık kabul edin. Bu adamın powerlevel yaptığını kanıtladım diye bana -12 rap verildi. Ama şimdi bunun 2. charı olan ngpshadow da banlandığı için belki bana inanan bunun powerlevel yapıp gelip yok charımda başkaları vardı yok bilmem ne gibi laflarıyla bizi uyutup salağa yattığını gören insanlık hala yaşıyorsa bana destek çıkar. İşte -12 rap aldığım o konu;
http://forum.warrocktr.com/Konu-tourniqu...z1P9hYPigR
ARTIK GERÇEKLERİ GÖRME VAKTİ! Adam powerlevel yaparak banlanıyor ve siz hala mod olarak onu bu forumda tutuyorsunuz.
İnsanlarla ugrasmayı ne kadar çok seviyorsunuz adam ha p.level yada normal bundan sanane ?
(06-13-2011 02:34 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]İnsanlarla ugrasmayı ne kadar çok seviyorsunuz adam ha p.level yada normal bundan sanane ?
He ölemi o zaman burası powerlevel forumu modlarıda powerlevel yapıyor tamam arkadaş ama öyleyse bu siteye warrockTR yazmayın TR ile türkiyeyi kirletiyorsunuz!
Canı hepiniz seviyorsunuz , bu adamın üstüne gidiyorsunuz siz power level görünce ne yapıyorsunuz ?

(06-13-2011 02:34 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]İnsanlarla ugrasmayı ne kadar çok seviyorsunuz adam ha p.level yada normal bundan sanane ?
Başkası yapsa "sanane" olmazdı

Bana göre power level yapan herkes suçludur, yok Candı şuydu buydu bilmem ben,Herkesi yargılıyorsunuz hadi Can'ıda yargılayın

(06-13-2011 02:42 PM)VitoScaletta Yazılan: [ -> ]Bana göre power level yapan herkes suçludur, yok Candı şuydu buydu bilmem ben,Herkesi yargılıyorsunuz hadi Can'ıda yargılayın 
aynen kardeşim ya. Özellikle herzaman bu şahsı savunan Alican Balık ve SinanYksl yi buraya davet ediyorum bakalım bu banlanmayla ilgili nasıl bir savunma yapacaklar

(06-13-2011 02:45 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ] (06-13-2011 02:42 PM)VitoScaletta Yazılan: [ -> ]Bana göre power level yapan herkes suçludur, yok Candı şuydu buydu bilmem ben,Herkesi yargılıyorsunuz hadi Can'ıda yargılayın 
aynen kardeşim ya. Özellikle herzaman bu şahsı savunan Alican Balık ve SinanYksl yi buraya davet ediyorum bakalım bu banlanmayla ilgili nasıl bir savunma yapacaklar 
Birazcık forumu takip etseydiniz Can'ın 3 günlük küfürden ban yediğini bilirdiniz.
İnsanlara bu şekilde rencide etmek doğru değildir. Önemli olan level değil karakter.