Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlahi Adalet Yerini Buldu (ngpshadow)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-13-2011 02:48 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]İnsanlara bu şekilde rencide etmek doğru değildir. Önemli olan level değil karakter.

Bu ne oluyor şimdi? Adam senin dediğin yolda ilerlese powerlevel yaparmıyd?
(06-13-2011 02:48 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]İnsanlara bu şekilde rencide etmek doğru değildir. Önemli olan level değil karakter.

Evet Berkay

Önemli olan karakter leveli yüksek olana af var Wink
(06-13-2011 02:30 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]Herkesin ısrarla kabul etmek istemediği fakat bu Can'ın 2 chardada powerlevel yaparak banlandığı bir gerçek. Bunu artık kabul edin. Bu adamın powerlevel yaptığını kanıtladım diye bana -12 rap verildi. Ama şimdi bunun 2. charı olan ngpshadow da banlandığı için belki bana inanan bunun powerlevel yapıp gelip yok charımda başkaları vardı yok bilmem ne gibi laflarıyla bizi uyutup salağa yattığını gören insanlık hala yaşıyorsa bana destek çıkar. İşte -12 rap aldığım o konu;

http://forum.warrocktr.com/Konu-tourniqu...z1P9hYPigR

ARTIK GERÇEKLERİ GÖRME VAKTİ! Adam powerlevel yaparak banlanıyor ve siz hala mod olarak onu bu forumda tutuyorsunuz.
Bak çocuk, forumda OPK sslerin geziniyor hala millete suç atıyorsun. Can -ABİ- asla power level yapmadı. O char alıp kastı ve sen bunu anlyamayacak kadar kıt mısın ? ngpshadow KÜFÜRden 3 veya 5 GÜN BAN YEDİ. Her Ban'ı power level sanıp da buraya konu açma. İnsanlar hakkında BİLGİN yoksa YORUMUN da olmasın...
(06-13-2011 02:54 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]
(06-13-2011 02:30 PM)l3yhamsi61 Yazılan: [ -> ]Herkesin ısrarla kabul etmek istemediği fakat bu Can'ın 2 chardada powerlevel yaparak banlandığı bir gerçek. Bunu artık kabul edin. Bu adamın powerlevel yaptığını kanıtladım diye bana -12 rap verildi. Ama şimdi bunun 2. charı olan ngpshadow da banlandığı için belki bana inanan bunun powerlevel yapıp gelip yok charımda başkaları vardı yok bilmem ne gibi laflarıyla bizi uyutup salağa yattığını gören insanlık hala yaşıyorsa bana destek çıkar. İşte -12 rap aldığım o konu;

ARTIK GERÇEKLERİ GÖRME VAKTİ! Adam powerlevel yaparak banlanıyor ve siz hala mod olarak onu bu forumda tutuyorsunuz.
Bak çocuk, forumda OPK sslerin geziniyor hala millete suç atıyorsun. Can -ABİ- asla power level yapmadı. O char alıp kastı ve sen bunu anlyamayacak kadar kıt mısın ? ngpshadow KÜFÜRden 3 veya 5 GÜN BAN YEDİ. Her Ban'ı power level sanıp da buraya konu açma. İnsanlar hakkında BİLGİN yoksa YORUMUN da olmasın...

1. si benim o l3yhamsi charını satalım aylar oldu charı alan adam hack yapıyorsa bundan banane git diğer foruma bak charı kaça sattığımı falan bir b.. bilmeden konuşma. 2.si Gerçekleri kabul ediceksin ve bu adamın powerlevel yaptığı açtığım konuda gönderdiğm ss lerden belli hala neyi itiraz ediyorsun? Belliki bu adam siz buna abi diyin diye Hızır a verdiği rüşvetin fazlasını veriyor nasılsa adam int cafe ci parasıda çok ya...
(06-13-2011 02:54 PM)l2eddr4q0n Yazılan: [ -> ]

Helall..
Hamsi. Sen hamsi değil sazansın bunu birkez daha anladım. Can plvl dan değil küfürden ban yedi. Ama sen WTR yi sadece birilerine çamur atmak için kullandığın ve eline koz sandığın veriler geçtiği vakitlerde girdiğinden tabikide Canın neden ban yediğini bilmiyorsundur. Onun için insanlara iftira atmayı bırakıp önüne bakmanın vaktidir. Aklı başında bir insan kendisine verilen -12 repin lafını yapacağına bunun nedenini kendisine sorar. Ben sana şu kadar söylüyorum. Sen bu forumda pekte sevilmiyorsun. Hala bunu kavrayamamışsın. Ve TR adını kirlettiğimizi söylüyorsun. Kusura bakma ama senin üzerinde ayyıldız olan o mavi cüzdanı taşıman bile günah. Türklük kavramına bu kadar değer veriyorsan azıcık adam olda insanlara iftira atmamayı öğren...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler