Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beklediğiniz açıklama(MKAtatürk)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Forumda ki tartışmaların dinmesi ve sükûnet ortamının sağlanması için açıklamayı beklettim SÜRESİZ banned yemem ile alakalı açıklamamdır.

BANNED YEDİK

Mkataturk 2 yıl önce alınan fly hack SS'ine takiben banned yemiştir. 2 yıl önce o hacki kim nasıl açtı bilmiyorum. Ya da o ss shop mu yoksa değil mi henüz belli değil. Çünkü Tıcket'lara bakılırsa GM lerinde kafası karışık Smile SS'i inceletiyoruz tek bir SS e bağlı olarak banned yemek (ki yeni sisteme göre video lazım) açıkçası beni üzmüştür. Lafı fazla uzatmak istemiyorum çünkü tartışma çıkıyor.
Bazı büyüklerimin önerisini takiben açıklamayı kısa tutuyorum
Çünkü ;
Yaptığımız ayrıntılı açıklamaların okunmadığını farkettim çünkü aynı konuları 1 ay sonra tekrar açıyorlar Smile Şu an görüşmeler iyi gidiyor belli bir ortak noktaya vardık inşallah açtıracağız charı.

Tek değinmek istediğim konu şudur bizi bilen biliyor zaten kah turnuvada kah başka buluşmalarda fazla söze gerek yok .

Forum yöneticilerine rüşvet niteliğinde kod verdiğim söyleniyordu bu iddaa da bulunan bazı arkadaşlar var hala . Onlara tek bir şey söylüyorum "Süper yazar olur sizden" .

Son olark bazı teşekürlerim olacak "SAÇMA" DA olsa tüm sorularımı cevaplayan turgay emek her türlü konuda yanımızda olan burak kandöker desteğini esirgemeyen YASEKİ ve bizleri iyi tanıyıp bizi savunan tüm forumda ki arkadaşlara teşekür ediyorum şu an "djjselami" adlı charla takılıyorum bizim tolga abi ile allaha şükür anlımız ak . Bu oyunu zirvede bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz . Her keze teşekür ederim iyi forumlar ...
Bu mkataturk'ü sen ilk açıldığından beridir mi kullanıyorsun yoksa satın mı aldın?
hayırlısı beyfendi
Tüh be Sad
(06-10-2011 11:56 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Bu mkataturk'ü sen ilk açıldığından beridir mi kullanıyorsun yoksa satın mı aldın?

Yarısından itibaren ben fredy505 ile başladım oyuna beyfendi
(06-11-2011 12:06 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(06-10-2011 11:56 PM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Bu mkataturk'ü sen ilk açıldığından beridir mi kullanıyorsun yoksa satın mı aldın?

Hıı yani ben o mkataturk'ün geçmişini biliyorum da hack ve powerlevel olarak o zaman sen değilsindir o ilk sahibi kimse odu hatta level falan düşmüştü belkide o zamanların hack SS'i yüzünden banlandı he?
(06-11-2011 12:18 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]

Hıı yani ben o mkataturk'ün geçmişini biliyorum da hack ve powerlevel olarak o zaman sen değilsindir o ilk sahibi kimse odu hatta level falan düşmüştü belkide o zamanların hack SS'i yüzünden banlandı he?

İşte sorun da orada lwl banned yemeden öncesine ait ise ss ban kaldırılacak.
İnşallah açılır. Gerçekten çok saçma bir nedenden banlanmış. Video gerekliyken niçin SS'den banlamışlar açıklama yaptılar mı? Ss.gifSs.gif
(06-11-2011 12:21 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(06-11-2011 12:18 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]

İşte sorun da orada lwl banned yemeden öncesine ait ise ss ban kaldırılacak.

Anlaşıldı geçmiş olsun inşallah açılır be senin emeğine yazık olmasın bari ve o nickini de değiştirmeni isterim çünkü çok iyi kullanmadı o kişi kimse Big Grin
Bu konu çok tartışıldı sonu nereye varır bilmiyorum ancak kişilik özgürlüğü var sonuçta tolga abi o an aklına gelen nıck olarak mkataturk yazmış. Bence sorun bakış açısı ben şahsen kararsızım Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler