Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beklediğiniz açıklama(MKAtatürk)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Tabii ki nick çok güzel fakat o güzelliği kullanamadı o arkadaş kimse. Küfür, hack, powerlevel vs vs Big Grin yani..
(06-11-2011 12:28 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Tabii ki nick çok güzel fakat o güzelliği kullanamadı o arkadaş kimse. Küfür, hack, powerlevel vs vs Big Grin yani..

o konuda hemfikir değilim. Atatürk'ün adının oyunda anılmasının doğru olduğuna hiç inanmıyorum açıkcası.
(06-11-2011 12:28 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]Tabii ki nick çok güzel fakat o güzelliği kullanamadı o arkadaş kimse. Küfür, hack, powerlevel vs vs Big Grin yani..

Orada dur işte o charda ne sahibi ne ben hack kullanmadık. + Power level oldumuzu nerden çıkardın ?
Küfürlerimin arkasındayım.
(06-11-2011 12:32 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

o konuda hemfikir değilim. Atatürk'ün adının oyunda anılmasının doğru olduğuna hiç inanmıyorum açıkcası.

Yani tartışılır, fakat bir insan o nicki kullanmaya cesaret ediyorsa gereken saygının üstünde saygı gösterip kullanmalıydı.

(06-11-2011 12:35 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]

Orada dur işte o charda ne sahibi ne ben hack kullanmadık. + Power level oldumuzu nerden çıkardın ?

Pekala durayım=) Kanıtım yok fakat kaç kez leveli düştü defalarca kastı bayağı hızlı bir şekilde yani powerlevel kasarken gördüm çoğu kez.

Kişiden kişiye değişir ben bizim dışımızda daha toplum üzerinde iz bırakan etnik ve dini liderlerin isminide gördüm şahsen yanlış olduğuna katılıyorum hatta avrupa server'ında nıckden dolayı odadan atılıyorduk. Bu konu daha önce çok tartışıldı açıkçası çözüm nedir bilemiyorum .
(06-11-2011 12:35 AM)SemihKarabacak Yazılan: [ -> ]

Yani tartışılır, fakat bir insan o nicki kullanmaya cesaret ediyorsa gereken saygının üstünde saygı gösterip kullanmalıydı.

(06-11-2011 12:35 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]

Pekala durayım=) Kanıtım yok fakat kaç kez leveli düştü defalarca kastı bayağı hızlı bir şekilde yani powerlevel kasarken gördüm çoğu kez.

Kanıtın olamazda zaten. 46 levelde 0 a düştük hala o günleri söylüyorsun warrock start.com diye bir şey var gir bak bakalım bir anormallik varmı her şeyden taviz veririm ancak gece 4-5 e kadar kastığım chara kimse POWER LEVEL diyemez .
Hayırlısı olur inş.
Ben sana hiç bi şey demiyorum celallenme=) Eskisini söylüyorum ben o zaman warrock stats yoktu ya da vardıda ben bilmiyorum ama yok olduğuna eminim yani o kadar eskiyi gösteriyor mu? Aynı nicktende 2 tane olamaz ki karıştırıyım diyim. Taaa ne zaman önce bu adamı defalarca gördüm powerlevel yapıyordu ben sana demiyorum o kim yapıyorsa dedim.
Doğrudur power level kastığını duymuştum. Ancak level ban yeterli bir akıllanma yarattı Smile Daha sonra da taktire açık bir ivme yakaladık.
(06-11-2011 12:52 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Doğrudur power level kastığını duymuştum. Ancak level ban yeterli bir akıllanma yarattı Smile Daha sonra da taktire açık bir ivme yakaladık.

Şimdi beni anladın sanıyorum yorumlarımı tekrar okursan benim sana laf söylemediğimi anlıyacaksın Smile Neyse hayırlısı olur umarım.
Hiç kimse, Milli ve Manevi değerlere ait kavramları kendine mahsus bir nick olarak kullanmamalıdır.

İslam, Rab, Atatürk, MKAtatürk, Hıristiyan, Musevi, T.S.K,T.C, v.s. gibi özel isimleri hiç kimse kendi lehine kullanmaya cüret etmemelidir.Aynı şekilde, küfür ve hakaret içeren isimlerinde kullanılmaması zaruridir.

Utanması olmayanların bu isimleri Klan veya nick olarak kullandıklarına üzülerek şahit olmaktayım.

İnsanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş bu zihniyetleri doğru düşünmeye davet ediyorum.Aksi takdirde, Oyun Yönetiminin bu konuda kalıcı bir önlem almasını talep etmekteyim.

War Rock, geleceğe imzasını atacak nitelikli oyuncuların varlığıyla büyüyecektir.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler