Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: l3ygoldman Banlandı by Turgay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet beyler bildiginiz üzere Turgay birşeyler söylemişti bu kişi hakkında bazılarınız birşey yapamaz dedi bazılarınız sallıyor dedi sonuç ortada Big Grin

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans
O last bans'da can abi'yi görmek çok üzücü...
asıl 1 kişi daha var banlatmam gereken ona daha zamanım olmadı. Hemen o SS'i halletim ama olayın kahramanı için o gün zamanım yoktu spora çıkmam lazımdı. Şimdi gene spora gidecem ama geldiğimde hızır'a diğer adam için konuşacam =D yarım yamalak iş olmaz =D

Burak Kandöker

(06-10-2011 11:20 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]asıl 1 kişi daha var banlatmam gereken ona daha zamanım olmadı. Hemen o SS'i halletim ama olayın kahramanı için o gün zamanım yoktu spora çıkmam lazımdı. Şimdi gene spora gidecem ama geldiğimde hızır'a diğer adam için konuşacam =D yarım yamalak iş olmaz =D

Adam kararlı temizlik yapacak Smile
(06-10-2011 11:20 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]asıl 1 kişi daha var banlatmam gereken ona daha zamanım olmadı. Hemen o SS'i halletim ama olayın kahramanı için o gün zamanım yoktu spora çıkmam lazımdı. Şimdi gene spora gidecem ama geldiğimde hızır'a diğer adam için konuşacam =D yarım yamalak iş olmaz =D

Tamam turgay güzel bir ziyafeti hak ettin : )
Eee peki verecek mi hesabı?
Ye onları turgay Dipsizzz
Turgayda paso sporda benim gibi Big Grin Adam çatır çutur banlatıyor milleti. Bu arada Can neden banlandı acaba yav Ss.gif
Hadi Turgay ye onları =)
(06-10-2011 11:49 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Turgayda paso sporda benim gibi Big Grin Adam çatır çutur banlatıyor milleti. Bu arada Can neden banlandı acaba yav Ss.gif

bizim yasazeki can mı ? genemi banlandı nicki ne ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler