Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: l3ygoldman Banlandı by Turgay
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-10-2011 11:49 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Turgayda paso sporda benim gibi Big Grin Adam çatır çutur banlatıyor milleti. Bu arada Can neden banlandı acaba yav Ss.gif

Can(yasazeki-ngpshadow) 3 günlük küfürden ban yemiştir, beyler powerlevel vs. kesinlikle söz konusu değildir.Şuan şehir dışında geldiğinde gerekli açıklama yapacaktır .
(06-10-2011 11:59 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(06-10-2011 11:49 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Turgayda paso sporda benim gibi Big Grin Adam çatır çutur banlatıyor milleti. Bu arada Can neden banlandı acaba yav Ss.gif

bizim yasazeki can mı ? genemi banlandı nicki ne ?

ngpshadow yapmıştı.
(06-10-2011 12:10 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(06-10-2011 11:59 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

bizim yasazeki can mı ? genemi banlandı nicki ne ?

ngpshadow yapmıştı.
(06-10-2011 12:09 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]

Can(yasazeki-ngpshadow) 3 günlük küfürden ban yemiştir, beyler powerlevel vs. kesinlikle söz konusu değildir.Şuan şehir dışında geldiğinde gerekli açıklama yapacaktır .
famas retail vardı goldmanda kredi kartıyla almıstı yazık oldu carına kendisine üzülmedim ama hesabına üzüldüm
süresiz banlanmadı ki süreli banlandı o kadarda etrafı panayır alanına çevirmeyin =D
la banlamısken suresız banlasaydınBig Grin suresız banlakı 1daha kufur etmesın mıllete
can neden ban yedi
(06-10-2011 01:50 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]can neden ban yedi

Küfürden ban yemiş, şuan şehir dışındaymış geldiğinde gereken açıklamayı yapacakmış.

Yorumları okusaydın sormazdın Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler