(06-02-2011 01:19 PM)totti Yazılan: [ -> ]bir gerçeğe inanıyorum ki mkataturk o çarı emeğiyle kasmadı. olayın içinde bissürü hile emek hırsızlıgı ws var. forumlarda saygın bır kişilik gibi yada oyun içinde saygın bır kısılıkmıs gıbı yazışarak, saygılı gibi biri görünerek güven kazanılmaz. herkes birşey sölüyor. bu adam salak mı ? kanıtı olmadan böyle bir şey niye atsın ? yöneticiler tabiiki mka'nın yanında olacaktır normal bir üyenin değil
tabii bu benım gorusum, açsın konusunu, herkes mka ile ilgili hack görüntülerini veya bütün ssleri döksün ortaya. oda kendıne savunma yapsın da anlayalım. ama mka nın dürüst bir insan olduğuna inanmıyorum.
konunun mka ile gram alakası yok.
(06-02-2011 01:21 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (06-02-2011 01:19 PM)totti Yazılan: [ -> ]bir gerçeğe inanıyorum ki mkataturk o çarı emeğiyle kasmadı. olayın içinde bissürü hile emek hırsızlıgı ws var. forumlarda saygın bır kişilik gibi yada oyun içinde saygın bır kısılıkmıs gıbı yazışarak, saygılı gibi biri görünerek güven kazanılmaz. herkes birşey sölüyor. bu adam salak mı ? kanıtı olmadan böyle bir şey niye atsın ? yöneticiler tabiiki mka'nın yanında olacaktır normal bir üyenin değil
tabii bu benım gorusum, açsın konusunu, herkes mka ile ilgili hack görüntülerini veya bütün ssleri döksün ortaya. oda kendıne savunma yapsın da anlayalım. ama mka nın dürüst bir insan olduğuna inanmıyorum.
konunun mka ile gram alakası yok.
basbayağıda var. mka butun modları etkisi altına almıs bu bir gerçek. adamın hatrım için şunu banla dese banlıycaklar okadar olmuş..
Aynen ozan bak benı su anda banlamaya calısıyorlar . Ben hata yaptım zamanında tüm moderatörlere kanka ayagı cekıp kod dagıtacaktım en buyuk hatam

(06-02-2011 01:25 PM)totti Yazılan: [ -> ]basbayağıda var. mka butun modları etkisi altına almıs bu bir gerçek. adamın hatrım için şunu banla dese banlıycaklar okadar olmuş..
tabi la sen ne diyon mka beni bile etkisi altına aldı. mka istesin Turgay'ı bile banlarım.ay lav yu mka.
bu arada mka kim ?
Ben neymişim yav

Sorsan burak dışında 1 kiş tanımam forum kullanmayı daha 2 ay önce öğrendim ama WTR BENİM <3

(06-02-2011 03:58 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ] (06-02-2011 01:25 PM)totti Yazılan: [ -> ]basbayağıda var. mka butun modları etkisi altına almıs bu bir gerçek. adamın hatrım için şunu banla dese banlıycaklar okadar olmuş..
tabi la sen ne diyon mka beni bile etkisi altına aldı. mka istesin Turgay'ı bile banlarım.ay lav yu mka.
bu arada mka kim ?
Şahsi kanaatim bu sitedeki bir kaç mod hariç kimse ile problemim olmadı vede belirtmek isterimki kimse kimsenin etkisi altında değil bu çok büyük bir yanılğıdır.
Tüm mod ve adminlere sonsuz saygı ve sevgilerimle...
bu arada mka kim ?

Konu nerden nereye gitmiş