Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazıklar Olsun Burdaki Moderatöre
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
LuckyLuck adlı arkadaşımız adeta bütün moderatörleri etkisiz hale getirmiş. Burak kandöken bile beni tehdit ediyor.LuckyLuck Yan hesabından bana küfr ediyor . Kendi hesabından hazır mısın <3 yazıyor . Yazıklar olsun . Şikayetlerimi sarp abi ve turgay abiyede ileteceğim . victory.gif
Elinde Bir Kanıt Olmadın Kimseye Bir Şey Gönderemezsin. m045.gif
neden sorununuz nedir konu başlığı biraz sert olmuş mod'ların suçu ney
Duruyor merak etme hepsi Smile
(06-02-2011 12:21 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]neden sorununuz nedir konu başlığı biraz sert olmuş mod'ların suçu ney

Modların değil abi Moderatöre demişim . Tek bir kişi BURAK KANDÖKER.
sana dün hayal gücünün çok gelişmiş olduğunu söylemiştim sanırım. Bir sorunun varsa o mesaja sorunu Sarp'a ve Turgay'a ileteceğim yazmayacaksın ilk önce bize ileteceksin.

Sana edilen bir küfür varsada önce onun SS'ini bana atacaksın

Burak Kandöker

Kanıt bekliyoruz
Sana hiç bir şey göndermem ben . Turgay abi ve Sarp Abiye göndereceğim.

Burak Kandöker

[Resim: 4588.png]

LuckyLuck (Berkay) adlı üyeden hakkında şikayet var hala ona bulaşıyosunuz seni özelden son kez uyarıyorum bu şahıs ile irtibatını kes aksi taktirde gerekeni yapmak zorundayım.SS ile kanıt belirtti.Aynı şey onun içinde geçerli oda sana bulaşırsa seninde onu şikayet etme hakkın var.
Turgay abiyle görüşürsün . Tongue
Warrock camiasında tek bir sağlam forum var.O da şu anda içinde bulunduğumuz forum.
Taraf tutmanın bu forumda yaşanıcağını asla düşünmüyorum.Ki öyle bir durum olursa da
zaten yöneticilerin gereğini yapıcağına inanıyorum..
İyi forumlar..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler