05-31-2011, 05:52 PM
05-31-2011, 05:55 PM
başarılar dilerim, ben zamanında oks den 480 almıştım 

05-31-2011, 05:55 PM
(05-31-2011 05:47 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Sözel düşünmeyen öğrencilere önerim; Mühendislik veya Doktorluk veya benzeri şeyler düşünmüyorsanız Meslek Lisesine gidin. Bu ülkede her ne kadar başarısız olanların gittiği yer olarak gösterilsede iyi maaşlı işlerde çalışabilirsiniz özellikle bilgisayar'a ilginiz varsa şiddetle Meslek Liselerinin Bilgisayar bölümlerini tercih edin. Aynı şekilde tekstil vede moda düşünenler varsa ( bu forumda olduğunu pek sanmam ama ) hiç düşünmeden meslek liselerine girin. +2000 lira ile bu alanlarda kesinlikle iş bulursunuz.
Her şey anadolu veya fen lisesine gitmek değil. Kafamda mühendislik olmasa asla anadolu lisesine girmeyecektim ama hep ön kayıdını yaptığım Maçka Bilgisayar'a keşke gitseydim dedim hayatım boyunca.
Ayrıca Özel Okul düşünenler kesinlikle okulları araştırsınlar. Sosyal imkanları kadar özellikle insan potansiyelinide göz önünde bulundurun vede bu konuda Eksi sözlük yardımınıza koşacaktır emin olun.
Katılıyorum Lise 2 'den sonra yatay geçiş ile meslek lisesine gittim bilg. bölümü gerçektende düz liseden daha faydalı
05-31-2011, 06:57 PM
Şimdi siz deli gibi çalıştınız biliyorum asla benim gibi olmazsınız sölim hiç çalışmadan 400 civarı yaptım ama liseye geçince işte o zaman gerçek dersler başlıyor.Arkadaş fen lisesine gidin demiş yuh be kardeşim oraya gitsem benim psikolojim bozulur
ben dayanamıyorum ders çalışmaya zekiyi fakat ders olunca bunalıyorum ama bilinki önemli olan zeki olmak değil o zekayı kullanmakdır.Şimdi fazla dersden bunalırsanız lisede kafayı yiyebilirsiniz bulunduğunuz durumun değerini bili derim.Anadolu veya Fen düşünenler çalışabilir
siz çalışmayın len
Şaka şaka sizde çalışın bu yorumu okudukdan sonra alın kitapları bi gözden geçirin.
ben dayanamıyorum ders çalışmaya zekiyi fakat ders olunca bunalıyorum ama bilinki önemli olan zeki olmak değil o zekayı kullanmakdır.Şimdi fazla dersden bunalırsanız lisede kafayı yiyebilirsiniz bulunduğunuz durumun değerini bili derim.Anadolu veya Fen düşünenler çalışabilir
siz çalışmayın len
Şaka şaka sizde çalışın bu yorumu okudukdan sonra alın kitapları bi gözden geçirin.05-31-2011, 07:15 PM
(05-31-2011 05:52 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]vahit abi sen hangi liseye gitçeksin ?Abi dediğine göre sende anasınıfında falansın galiba ozan![]()
![]()
![]()

06-02-2011, 11:11 PM
Sınava Giricek Herkese Başarılar Dilerim İnşallah Herkes Çalıştığı Kadar Puan Alır