Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SBS Sınavı..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Liseye geçtim diye sevinmeyin pek fazla baya zorluyor insanı Smile Herkese başarılar dilerim ayrıyetten de tavsiye vermek isterim eğer yeteneğiniz varsa güzel sanatlar lisesine gidin Smile
Benim tavsiyem Fen Lisesi.Tabi her yiğidin harcı değil oraya gitmek Big Grin
Teşekkürler... Dualarınızı eksik etmeyin Big Grin
beyfendi
başarılar hepinize lise pekte zor değil hatta çokta eğlenceli üniversite de aranıyor hatta Smile
463.118 puan benim ortalamamdı geçin bunu aslanlar Smile
Lisede it gibi çalışacaksınızz Dipsizzz
Ben de başarılar diliyorum. İyi çalışın arkadaşlar. Herkes kendini iyi bi liseye at gerisi kolay der ama asıl zor günler lisede başlar. Wink Wink
hocalar liseyi kazanın kurtulursunuz diyosa inanmayın 9 çok önemli Smile
Arkadaş 9. sınıf önemli falan değil önemli olan derslerini adam gibi geçmen ortalamanı iyi turtman üniversiye giriş sınavında not ortalaman önemli olacak Ben şahsen kopya çekerek 9. sınıfı taktir alarak iyi bir not ortalamasıyla geçtim Şimdi 10 . sınıfım derslerimi çalışmıyor değilim ama çokta önemsemiyorum Asıl önemli olan 11 ve 12. sınıflar bu sınıflardaki asıl amacınız dersleri geçmek değil YGS ye hazırlanmaktır Konuları öğrenip gerçekten ders çalışmanız gerekecek Eğer hocalarınızı dinlerseniz her senenin önemi çok büyüktür derler Ve sizi derslerden soğuturlar Size tavsiyem öncelik sıranızı iyi belirleyin...
Ayrıca 9. sınıfın önemi YGS deki soruların neredeyse tamamının 9. sınıftan sorulmasıdır. Fakat şunu unutmayın 3 seneniz daha olucak 9. sınıf haricinde Sanmayınki iyi okullarda okluyan herkez eşşek gibi 4 senede çalışıyor Smile
Sözel düşünmeyen öğrencilere önerim; Mühendislik veya Doktorluk veya benzeri şeyler düşünmüyorsanız Meslek Lisesine gidin. Bu ülkede her ne kadar başarısız olanların gittiği yer olarak gösterilsede iyi maaşlı işlerde çalışabilirsiniz özellikle bilgisayar'a ilginiz varsa şiddetle Meslek Liselerinin Bilgisayar bölümlerini tercih edin. Aynı şekilde tekstil vede moda düşünenler varsa ( bu forumda olduğunu pek sanmam ama ) hiç düşünmeden meslek liselerine girin. +2000 lira ile bu alanlarda kesinlikle iş bulursunuz.

Her şey anadolu veya fen lisesine gitmek değil. Kafamda mühendislik olmasa asla anadolu lisesine girmeyecektim ama hep ön kayıdını yaptığım Maçka Bilgisayar'a keşke gitseydim dedim hayatım boyunca.

Ayrıca Özel Okul düşünenler kesinlikle okulları araştırsınlar. Sosyal imkanları kadar özellikle insan potansiyelinide göz önünde bulundurun vede bu konuda Eksi sözlük yardımınıza koşacaktır emin olun.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler