Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce WarrockTR Moderasyonu yeterlimi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar forumda sorunlarına çözüm bulamayan arkadaşlar son zamanlarda çokça arttı Eskiden böyle olmazdı konumuzu açardık yardımımıza koşan 3-4 mod olurdu. Bunun üzerine bir anket oluşturma gereği gördün anketimin konusu WarrockTR ekibinin sizce yeterli olup olmamasıdır oyunuzu kullanırsanız sevinirim.

Benim kişisel görüşüm yabancı dil bilen moderatörler görevlendirilmeli ve daha aktif bir teknik ekip kurulmalı.

Not: Görevini tam anlamıyla yerine getiren mod arkadaşlara teşekkür ediyorum
Gerçeği söylemek gerekirse genelde böyle sorunlara bizim gibi arkadaşlar yanıtlıyor...Ama tabi ki burası bir forum sitesi ve en önemli olan şey kafamızdaki sorunlara çözüm arayabilmek bence iyi bir konu açmışsın Smile
Eleştiri konuları güzeldir. En azından eksiklerimizi öğrenip kapatabiliriz. Güzel konu victory.gif
Moderasyon yetmediği yerde yöneticilerin o sorunu ortadan kaldıracağına eminim.
Tüm moderatörlerin tüm sorunlar ile ilgili gereken ilgiyi gösteriyor kardeşim. Tüm moderatörler geldiği kadar yetişmeye çalışıyoruz. Malum sınavlar var belki o kadar çok yardımcı olamıyor moderatörler ama gözlemlediğim kadarı ile ellerinden geldiğine yaptığına inanıyorum ben. Sinanın dediği gibi güzel konu gerçekten de bana göre katılıyorum yani Smile ama sadece söylemek istediklerimi söyledim Smile
Bu arada anket yok açamamışsın galiba.
Anket eklendi arkadaşlar çok değerli görüşlerinizi bekliyorum Smile
Teknik konular içerisinde ise bu konu başlığı ben gördüğüm vakitte cevap veriyorum fakat bu sene çok yoğun olduğum için her zaman giremiyorum konuya.
Yabancı dil moderatörüne gelince : 1 tane yabancı dil konusunda 12-13 sene eğitim almış bi Can'ımız var yetmemi Tongue bu aralar oda çok yoğun ama..

Ama şunu da unutmayalım ki bi soru üzerine nerdeyse 6+ konu açılıyor ve hiç araştırma yapılmıyor. Araştırma yapılırsa ne konu açmaya gerek kalır ne konu açıldığında cevap vermeyen kişilere küfür edilmesi kalır. Forumda araştır kısmını iyi kullanmak gerekir..

ve 3.000'inci mesajım hayırlı ola Big Grin
Mod arkadaşlar oy kullanmanız şeffaflık konusunda sıkıntı oluşturabilir siz anladınız oy atmayın Smile

Hadi beyler ankette oylarınızı bekliyorum Smile
ooo bak iyi konuya denk geldi . hemen bir deneme yapalım . ben chapter 3 geldiğinden beri oyuna giremiyorum . ne yaptıysam olmadı . tw ile bağlanıp yapacak teknik desteğiyle benii ihya edecek bir babayiğit var mı Big Grin

id: 655 319 129

şifre: r218ru
bence yeterli ama teknik desteğe ihtiyaç olabilir
Bu 2 hafta içinde çoğu mod.ların sınav haftası bu yüzden pek ilgilenen olamıyor ama bana Ö.M yoluyla ulaşan üyelerin sorunlarına vakit ayırıp sorunlarını düzeltiyorum
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler