Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizce WarrockTR Moderasyonu yeterlimi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bence yeterli. Ek olarak burda görevli olsalar da onlarında gönüllü olarak bizlere yardım ettiğini unutmamak gerekir. Yani her an sitede olacaklar diye birşey olamaz ve tabii Alican'ın da dediği gibi bir konudan 10 tane açılıyor. Birgün açılmış konu başka biri tarafından tekrar açılıyor, açılan konuları da genelde takip ediyorum pek açıklamadan çözüm arıyorlar. ' Ben oyuna giremiyorum. ' yazıyor adam. Arkadaş nerde bi problem onu söylemiyorsun ki cevap bulabilesin. Start mı gelmiyor, OK mu gelmiyor, oyundan mı atıyor ? Çoğunun okul okuduğunu yani sınav haftasını göz önünde bulundurursak ben memnunum

Burak Kandöker

Sınav dönemindeyiz bu aralar aksaklıklar olabilir çok doğal , 10 gün içinde bütün okulların sınavları bitiyor diye tahmin ediyorum sorun kalmaz.
Bence sorun yok (:

Burak köndökeri hiç sevmem ama olsun sorun yok modlar iyi Big Grin

Burak Kandöker

(05-29-2011 09:41 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Bence sorun yok (:

Burak köndökeri hiç sevmem ama olsun sorun yok modlar iyi Big Grin

Ciddiyet Tongue
Bi işimiz düştü siteye ondada cevap bulan yok kardeşim teknik destekden anlamıyorsan niye mod seçiliyor bunlar oyunla iç içe oyunun sorunlarını bilen birilerinin gelmesi lazım çok kötü bence şuan.
(05-29-2011 09:58 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Bi işimiz düştü siteye ondada cevap bulan yok kardeşim teknik destekden anlamıyorsan niye mod seçiliyor bunlar oyunla iç içe oyunun sorunlarını bilen birilerinin gelmesi lazım çok kötü bence şuan.

Bütün modların teknik destekten anlaması şart değil. Kaldıki gerekmiyorda. Zaten forum bölümlerinin mod lar arasında paylaştırılmasının sebebide bu. Teknik destek bölümünden sorumlu modların yapabileceği şeyler diğer modlara mal olamaz. Ama paylaşım daha tam anlamıyla yapılmadı o yüzden biraz sıkıntı oluyor. Yakında kesin hatlarla belirlenecek bölüm modlukları inş.
Bence Yabancı Dil pek önemli değil adı üstü WarrockTR Türkçe Forum Smile Valla moderatörlerimizde bana göre iyi mesela Turgay Emek ' ten öne çıkalım adam Hızır ' la baya bi samimi oyuna gelecek olan yenilikleri veya etkinlikler gelmeden bize bildiriyor sağolsun...
(05-29-2011 10:14 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(05-29-2011 09:58 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Bi işimiz düştü siteye ondada cevap bulan yok kardeşim teknik destekden anlamıyorsan niye mod seçiliyor bunlar oyunla iç içe oyunun sorunlarını bilen birilerinin gelmesi lazım çok kötü bence şuan.

Bütün modların teknik destekten anlaması şart değil. Kaldıki gerekmiyorda. Zaten forum bölümlerinin mod lar arasında paylaştırılmasının sebebide bu. Teknik destek bölümünden sorumlu modların yapabileceği şeyler diğer modlara mal olamaz. Ama paylaşım daha tam anlamıyla yapılmadı o yüzden biraz sıkıntı oluyor. Yakında kesin hatlarla belirlenecek bölüm modlukları inş.

Ben teknik destekden kim sorumluysa onlara dedim sizlere demedim.
(05-29-2011 10:21 PM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]
(05-29-2011 10:14 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Ben teknik destekden kim sorumluysa onlara dedim sizlere demedim.

Sorun orda zaten şuan bölüm dağılımı yapılmadı yani teknik destekten resmi olarak sorumlu kimse yok o yüzden bütün modlar üzerine almak durumunda kalıyor Smile
Beyler , forumda moderatör değilim diye bildiğiniz sorunlara cevap atmamazlık yapıyor musunuz ?

Burası bir forum . Birbirimize destek olmalıyız . Moderatörlükte elinize geçen yetkiler forumdaki asayişi sağlamaktır .

Teknik destekten anlayan moderatör alın diyen arkadaşlar ; Moderatör olunca her şeyi bilmiyorsunuz . Anlayan arkadaş zaten gelip yardımını yapar . Moderatör değil diye konuya mesaj atamıyor mu ?

Yani Moderatörlük rütbesini erişilemez olarak belirlemeyin kafanızda . Moderatör seçilen arkadaşlar da birer insan , onlar da zamanında üyeydi .

Bu konunun açılması iyi oldu , şikayetlere cevap verebiliyoruz en azından .
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler