Bana bugün 15:07 'de gelen mesaj beni çok rahatsız etti.Mesajı aynen yazıyorum...
6 Şubatta gelmediğiniz için hepinizi kınıyoruz.İsimleriniz WarrockTR.Com adresinde ifşa edilmiştir.
Saygılar...
Aynen böyleydi bir bakarmısınız? Geldiğim halde böyle bir mesaj geldi üzüldüm

:
:dodgy:
Buluşmada bulunduğunuza göre; yanlışlıkla gelmiş bir mesaj olmalı.
İsmin gelmeyenlerin arasına karışmış galiba =)
Gelmeyenlerin arasına karışsa bile WarrockTR böyle mesaj atıyorsa harbiden ayıp.
aynen gelemedik diye şimdi bizi kınıyormusunuz ayıp gerçekten ayıp bu gerçekse warrocktr nin böyle birşey göndermesi gerçekten üzücü
(02-07-2010 08:30 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]aynen gelemedik diye şimdi bizi kınıyormusunuz ayıp gerçekten ayıp bu gerçekse warrocktr nin böyle birşey göndermesi gerçekten üzücü
Hayır,yanlış düşünüyorsunuz.Bu bilgilendirme mesajları, 'ETKİNLİĞE KAYIT YAPTIRIPDA
GELMEYENLER' için gönderilmiş mesajlardır.
P.S: Tarayıcımda yaşamış olduğum sorundan dolayı; üst üste 3 tane mesaj gönderdim,yanlışlıkla.
(02-07-2010 08:33 PM)neglector Yazılan: [ -> ] (02-07-2010 08:30 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]aynen gelemedik diye şimdi bizi kınıyormusunuz ayıp gerçekten ayıp bu gerçekse warrocktr nin böyle birşey göndermesi gerçekten üzücü
Hayır,yanlış düşünüyorsunuz.Bu bilgilendirme mesajları, 'ETKİNLİĞE KAYIT YAPTIRIMDA GELMEYENLER' için gönderilmiş mesajlardır.
oo pardon bende direk gelmeyenlere sandım
(02-07-2010 08:30 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]aynen gelemedik diye şimdi bizi kınıyormusunuz ayıp gerçekten ayıp bu gerçekse warrocktr nin böyle birşey göndermesi gerçekten üzücü
anlamıyorsunuz galiba gitmediniz diye değil adınızı listeye yazdırıp gitmediniz diye yapılan bu kınama bence doğrudur.söz verip tutmamakla aynı şey. gidipte böyle msj geldiyse yanlışlık vardır kafana takma.
O kadar mesaj attılar bu listeye adınızı yazdıranlara gelmeyeceksiniz lütfen bildirin diye.