Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR'den gelen yanlış mesaj !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
dogru ben de oyle bır mesaj yok
(02-07-2010 08:28 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Gelmeyenlerin arasına karışsa bile WarrockTR böyle mesaj atıyorsa harbiden ayıp.

Bizlerin 'yanlışlık/hata' yapabilme payı yoktur,sanırsam?
@xsniq3r;Dediğim gibi,bir yanlışlık olmuştur eğer 6 Şubat'daki buluşmada bulunduysanız.Ayrıca,böyle bir mesajdan dolayı(eğer bulunduysanız buluşmada) WTR ekibi olarak özür dileriz.

P.S: Ayrıca anlayamıyorum,konuyu açan şahsiyet konuyu açtıktan sonra,cevapları okumadan 'off-line' oluyor.Amaç?
Yanlis gelip gelmedigini ilk once adminlere veya yardimci adminlere sorarak ogrene bilirdin butur konular acmanizada gerek kalmazdi diye dusunuyorum..Konu kilit lutfen..
http://warrocktr.com/forum/Konu-Kay%C4%B...elmeyenler

Eğer bu konuyu okursanız , Kaan abinin neden böyle birşey yaptığını anlarsınız.

Dip Not : Bu benim kendi düşüncem , eğer ki bu buluşmaya gelmek istiyorsanız ama durumunuz belli değil ise niye kayıt yaptırdınız bunu anlıyamadım ? Kayıtlar 5 şubat günü bitiyordu bittiği dakikaya kadar kendinizi ayarlayıp o zaman kayıt yaptırsaydınız daha mantıklı olurdu , eğer kesin gelceksiniz ilk andada kayıt yaptırabilirdiniz , son andada yapabilirdiniz.Kaan abi mesajında belirttiği gibi "Hatta ve hatta kaydını yaptırmadan aramıza gelip bize katılan arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum." Yani kayıt yaptırmayıpta gelseydiniz sizi kovucak halleri yoktu.

Ek olarakta gelmeyenler listesinde sizinde adınız var.Orada bir problem olduğundan size mesaj gelmiştir.
Şimdi burda gelmedik şuçmu zart zurt lafı yapmasın kimse. Siz oraya isim yazdırdığınızda kişiye özel mini hediyeler vs hepsi sayıya göre sipariş ediliyor ve sizden sadece bu masrafların ufak bir miktarı alınıyor. 6 şubat buluşmasının başka aptal wr sitelerince yapılan kenar mahalle buluşmaları olmadığını hiç bir çıkar gözetmeksizin sadece WTR üyeleri için yapılan şahane bir buluşma olduğunu BİRAZCIK beyni olan herkes anlayabilir. Ha anlamadıysanız bu sizin gerizekalılığınızdandır, oraya isim yazdırıp sonrada ya ben gelmedim işim çıktı ( sabah kçımı kaldırmaya üşendim) diyip sonrada organizatörlerden gelen mesajlara "Çok ayıp wtr ye yakıştıramadım, gelmedim bu beni ilgilendirir" diyen kişi gerizekalıdır, kesinlikle insan zeka seviyesine sahip değildir.,

Ha bu mesaj birçk kişiye fena batacak, batsın...
uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum git gide argolar kullanılmaya başlandı gelmeyen arkadaşlar alıcaklarını almışlardır daha söze gerek yok.
Tolga yanlışlık olmuş, özür dilerim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler