Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR YAZ BULUŞMASI İSTERİZ !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
gene yaparız yapmasına Topal'da elbet bize katılır =) Nede olsa Topal bana bu konuda yeterince tecrübe kazandırdı sağ olsun =) o olmadan da gene bir buluşma ayarlanır =) Lakin G1 sponsorluğunda olması gerekmekte yoksa çok zor olur gerçekten.
Bursa da olursa çok mutlu oluruz Big Grin
Temmuz da İstanbul'a gelecem Allahtan bi şey olmazsa eğer Temmuz gibi bi buluşma düzenlenirse gelebilirim Smile

Sherlock

Turgay çok mantıklı açıklama.
(05-25-2011 05:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(05-25-2011 10:27 AM)sitiwn999 Yazılan: [ -> ][b]bencede çok güzel olur öbürküne gelemedim almadılar buna geliriz inş. (beşiktaş adeks e )

ne demek almadılar =D Geldinde içerimi almadık anlamadım =)

Almadılar Benim Yasım 13 Bir Kel Adam Vardı Sen Giremezsin Dedi :'( Bende Babamla Tekrar DÖndüm :'(
Minicik bir çocuk bile girdi sen nasıl giremedin ?
(05-26-2011 10:47 AM)sitiwn999 Yazılan: [ -> ]
(05-25-2011 05:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(05-25-2011 10:27 AM)sitiwn999 Yazılan: [ -> ][b]bencede çok güzel olur öbürküne gelemedim almadılar buna geliriz inş. (beşiktaş adeks e )

ne demek almadılar =D Geldinde içerimi almadık anlamadım =)

Almadılar Benim Yasım 13 Bir Kel Adam Vardı Sen Giremezsin Dedi :'( Bende Babamla Tekrar DÖndüm :'(

sen doğru yere geldiğine eminmisin =) Bizim ekipten kel olan kimse yok. Adex çalışanlarından da yok. Oradaki saçı en az olan kişi Özden abiyldi oda sana öyle bir şey demez =D
Öğle Bir Şey Olursa Çok Güzel Olur Valla Smile İnşallah Yaparlar ama Kocaeli'de Yapmalırını Isterım Istanbul'a Gelemem Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler