(05-25-2011 12:34 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Aranızda organize edin arkadaşlar, bizler tekliflere açığız ancak artık benim organizasyon konusunda pek vakit ayırabileceğim söylenemez.
Sensiz organizasyon olmaz olsun.
(05-25-2011 12:34 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Aranızda organize edin arkadaşlar, bizler tekliflere açığız ancak artık benim organizasyon konusunda pek vakit ayırabileceğim söylenemez.
Kaan abi sende takdir edersin ki bizler teccübesisiz . Bu tür konular hakkında bizlerden bir şey beklemek yanlış olur

Şu forum turnuvasına bir kaç gününü ayır be abi
.gif)
(05-25-2011 10:27 AM)sitiwn999 Yazılan: [ -> ][b]bencede çok güzel olur öbürküne gelemedim almadılar buna geliriz inş. (beşiktaş adeks e )
ne demek almadılar =D Geldinde içerimi almadık anlamadım =)
Neyse konuya geri dönelim. Yakın gelecekte böyle bir şey olanaksız. Neden ?
Haziran Ayı zaten olanaksız kafadan. LYS var sınavlar var benim finallerim var yani yalan.
Temmuz ayı havaların ısındığı, milletin tatile gittiği muhtemelende benimde ya yazlıkta yada yaz okulunda zaman geçirebileceğim bir ay =D
Ağustos kafadan kaybediyor, ramazana denk geliyor. Aç aç dolaşan, hem açlığın hemde sıcakların insanları bunalttığı vede gergin olabilecek bir ortamda buluşma düzenlemek istemem açıkcası. Hem tutanı olur tutmaya olur öğlen birileri yemek yer diğerleri bakar falan onun için Ağustos'uda geçtim.
Kaldı geriye Eylül. Olsa olsa belki Eylül olabilir ama onunda zamanı iyi belirlenmeli okullar açılmadan, ramzan bittikten sonra ( tam aralığını bilmiyorum ) yani orasıda zor gözüküyor. Lakin seneye olacak buluşma belki Ekim Kasım gibi yapılabilir. Şubat Mart arası olduğu zaman benim okulumuda inanılmaz zora sokuyor =D Hazır LYS YGS'ciler çok abanmaya başlamadan belki Ekim Kasım gibi olabilir ama bunun için erken konuşmak yersiz olur.
Ankarada yapılması dileğiyle

Chatlack nette olabilir

Şahsen istemem.
Bu yaz cok doluyum ben gelemem şahsen.ÖSYM durumlarından ötürü
Şahsi Fikrim Eylül'ün başları gibi yapılsa güzel olur

Yaa tamam Bursa'da yapıyoruz.

Adam noktayı koydu beyler akarTR
hiç düşünmedim ben lys yi fln oda doğru aramızda yapmak konusuna gelince olabilir ama katılım fazla olmaz

ödül olmadığı için
buluşmalar da "ödül ile ödüllendiriliyor hadi gidelim" diye düşünen kişiler çok azdır bunda emin olabilirsin. Çoğu kişi tanışıp kaynaşmaya gidiyor'dur' [ nacizane fikrimiz tabisi

]