Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizde sıkılmadınız mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Atatürk'ü anmak için ayrı bi tören yapılabilir ama çocuklar mahvoluyor o sıcakta beklemek sıkış tepiş stadda durmak çok berbat bişey
Evet.Haklısın 23 nisan da bile çocukların suratı asık olur çocuklar 5.sınıftan sonra böyle şeylerden sıkılıyor
bizde bi ara böyle şeyler yapmıştık .
5 hareketten oluşup 30 dk süren danslardan çocuklar sıkılıyor
eğlenicekleri yerde.beyfendi
(05-21-2011 01:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ama bunu biz Atatürk'e olan saygıdan ötürü ona bi tören amaçlı yapılıyordur diye düşünüyorum.

katılıyorum beyfendi
(05-21-2011 02:12 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]
(05-21-2011 01:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ama bunu biz Atatürk'e olan saygıdan ötürü ona bi tören amaçlı yapılıyordur diye düşünüyorum.

katılıyorum beyfendi

Arkadaşlar yanlış anlamayın ben Atatürk'ü anma konusunda sıkıntım yok sadece yapılışı saçma
valla geçen 23 nisanda da bir haber izledim resmen rezalet . ufacık kız soğuktan titriyo . ağlıyo . muhabir çocuğunuz üşüyor içeri almayı düşünmüyor musunuz ? diyor . anne hasta bile olsa almayı düşünmüyorum falan . ya tören her sene aynı şeyler . daha farklı şeyler yapılsa etkinlikler hem herkes zevk alsa öff ne bilim ya adamım
Bir gün sıkılmak çok mu zorunuza gidiyor? m045.gif
(05-21-2011 03:08 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bir gün sıkılmak çok mu zorunuza gidiyor? m045.gif

Hiç çalışmalara katılmadın galiba 3 hafta prova oluyor güneşin altında amele olduk. Sabah 9.00 dan 14.00 e kadar keşke bir gün olsa
(05-21-2011 03:26 PM)depozito Yazılan: [ -> ]
(05-21-2011 03:08 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bir gün sıkılmak çok mu zorunuza gidiyor? m045.gif

Hiç çalışmalara katılmadın galiba 3 hafta prova oluyor güneşin altında amele olduk. Sabah 9.00 dan 14.00 e kadar keşke bir gün olsa

Sonuçta Atatürk'ü anıyorsun.Atatürk 19 Mayıs'ı gençlere bayram ilan etmiş ve senin düşüncene bak.Bayramı güzel kutlamak için provalar yapılıyor.Sen hiç katılmamışsın vs.. deme.Bu sene katıldım.Atam için güneşin altında günlerce,aylarca,yıllarca beklerim!
İçten gelmesi lazım öğrencilerin yapması için kimseye zorla bişey yaptırmak zorunda değiller bence
Atatürk hep gençleri yani yarının büyükleri bizleri düşünüp bu bayramı ilan etmiş. Gidin bakın başka hangi ülkenin önderi böyle bir güzelliği sunmuş gençlere ? Siz burda 1 aylık sürede ki provadan (günlük yaklaşık 5 saat sanıyorum) bıkarken, atalarımızın ne şartlarda savaş yapıp bu vatanı korumaya çalıştığını bilmiyorsunuz herhalde ? Yeri gelmiş günde tek öğün yemek yemişler. Gerçi yemek dediğimizde kişi başına yarım yavan ekmek. Siz düşünün gerisini. Ninelerimiz bile cephanelik taşımaya yardım ederken şimdilerde bir kızı evinden bakkala yollasan mırın kırın yapar. Diyeceğim o ki; yılda 1 yapılan bu kısa maroton için yani atamızın o zor şartlar altında biz gençleri düşünüpte bizlere sunduğu bu özel bayram için ah vah şöyle böyle diyeceğinize gidin biraz bu vatan toprakları nasıl kazanılmış, ne şartlarda kazanılıp korunmuş bir onları öğrenin ondan sonra hala bu saçma sapan yakınmaya devam edebiliyorsanız edin m045.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler