Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizde sıkılmadınız mı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sayın arkadaşlar kafama takılan bi konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Sözüm 19 Mayıs kutlamalarına.

Her sene bir stadyumda veya geniş alanda öğrenciler toplanır. Kızlar dar etek gibi şeyler giyer, erkekler de hayatında bidaha asla giymeyeceği bir kıyafet giyerler. Herkesin yüzü asık tabi bundan zevk alan azıcık öğrenci grubuda vardır. Protokol gelir alkışlar falan her sene aynı şey. Ben de okulumla bir gösteriye katıldım o saçma sapan kıyafetlerle. Bu konuda dün Fatih Altaylı bir televizyon programında konuşmuştu aynı şeyleri söyledi. "19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı" adı üstünde arkadaşlar o gösterilerde yaptıklarımız bu cümledeki hiçbir şeye uymuyor.

Bunun yerine okullar o hafta tatil olsa spor müsabakaları olsa okullar arası daha güzel olmazmı?

Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Yazım ve imla kurallarını çiğnediysem affedin düzeltiyim, iyi forumlar.
Sana Katılıyorum Smile
Aynen tamamen haklısın.
aynen ya böyle saçma bişi yok
Haklısın. Kimse hiç bi zevk almıyo bu gösterilerden.
aynen %1milyon katılıyorum acaip sıkıcı geçiyor bizim hoca bile törenden kaçtı birde gelmeyi zorunlu yapıyorlarya o beni öldürüyor.
Ben burda bayrampaşa öğrenci meclisi başkanıyım defalarca söyledim "Çok saçma etkinlikler bunlar sadece arkadaşlarım derslerden geri kalıyor" diye ama değil dinlemek az daha yetkilerimi alıyorlardı. Fukara zihinler değişmedikçe ne bizler bu ülkeyi geliştirebiliriz nede onlar Smile
(05-21-2011 01:28 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Ben burda bayrampaşa öğrenci meclisi başkanıyım defalarca söyledim "Çok saçma etkinlikler bunlar sadece arkadaşlarım derslerden geri kalıyor" diye ama değil dinlemek az daha yetkilerimi alıyorlardı. Fukara zihinler değişmedikçe ne bizler bu ülkeyi geliştirebiliriz nede onlar Smile

Doğru. beyfendi
Ama bunu biz Atatürk'e olan saygıdan ötürü ona bi tören amaçlı yapılıyordur diye düşünüyorum.
(05-21-2011 01:31 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ama bunu biz Atatürk'e olan saygıdan ötürü ona bi tören amaçlı yapılıyordur diye düşünüyorum.

Ben öldüğümde beni anmak için bunlar yapılsa hiç anmasınlar daha iyi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler