Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Hata
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İlk defa böyle bir hata ile karşılaştım çoğunlukta olan bir hata vardı bende de masaüstüne hatasız geri atıyordu 1 mayıstan beri bende bilgi sayarımı 14 nisana geri aldım ve warrock'a tıkladığımda şöyle bir hata ile karşılaştım.

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/19/14325.jpg
Pacth geri almayı dene sorun çözülür.
Oyunun kurulu olduğu dizindeki version.cfg dosyasını not defteriyle aç içinde olan kodları sil ve sana vermiş olduğum kodları yapıştır sonra da warrock'ı aç tekrardan patch atsın..

Kod:
<!--
[PATCH INFOMATION]
    Format    =    0
    Launcher    =    16
    Updater    =    32
    Client    =    40
    Sub    =    0
    Option    =    0
[/PATCH INFOMATION]
//-->
Ben en başından beri söylüyorum. İstemiyorum arkadaş chapter falan! Her yeni güncellemede yeni bir hata. Ne biçim iştir bu Ss.gif Herkeste çeşit çeşit sorunlar çıktı. Sabah oyuna giremedim. Öğlen tekrar denedim girdim. Oynarken attı. Akşam girdim oynadım, dedim tamam düzeldi heralde bir lag başladı sarı pingli odalara bile giremiyorum Middle eastte. Speedtest e girdim test yaptım pingim 15ms Ss.gif Nasıl iştir bu ya. Tavsiyem tüm sorunlar düzelene kadar oyuna hiç girme. Ve hiç müdahale etme. Kendi yaptıkları hatayı kendi kendine düzeltiyorlar. Tabi bu süreçte olan bize oluyor Angry Biz değişiklik yaptığımızda daha farklı sorunlar çıkıyor o yüzden hiç elleme ve bekle bence victory.gif
C:/Program Files/WarRock/version.cfg dosyası oluşturulamıyor
yolun ve dosya adının doğru olduğundan emin olun. :
hatasını veriyor değiştirmiyor dosyayı.
ne yaptıysam olmadı directx 9 full güncelledim 10 kurdum yine olmadı . hackshield güncelledim olmadı . bu chapter 3 ile alakalı ama ne anlaış değilim . sorun yaşamayanlar da olduğunu düşünürsek güncelleme içindeki bazı şeyler herkesin pcye uymadı bence . düzeltsinler artık oyunu unuttum ya kaç haftadır oynamıyordum tam heveslendim bu dert çıktı
(05-19-2011 10:36 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]C:/Program Files/WarRock/version.cfg dosyası oluşturulamıyor
yolun ve dosya adının doğru olduğundan emin olun. :
hatasını veriyor değiştirmiyor dosyayı.

O zaman şöyle yap yeni bir not defteri aç içine verdiğim kodları yapıştır ve menülerden "Farklı Kaydet"'e tıkla;

Dosya adını: version.cfg
Kayıt Türünü: Tüm Dosyalar

olarak yap ve yeni yapmış olduğun version.cfg dosyasını warrock'ın kurulu olduğu dizine at uyarı verirse Tümüne Evet'e tıkla.
Bu sefer OK gelmiyor Version Check Done diyor.
(05-19-2011 10:46 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Bu sefer OK gelmiyor Version Check Done diyor.

bu iş iyice çıkılmaz bir yol alıyor sen en iyisi bilgisayarından Warrock'ı komple kaldır ve tüm kayıt girdilerini temizleyip baştan kur.

Unutmadan warrock'ı sorunsuz GamersFirst Live! programından indirebilirsin. Ayrıca o zaman tekrar patch atacaktır.
(05-19-2011 10:48 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]
(05-19-2011 10:46 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]Bu sefer OK gelmiyor Version Check Done diyor.

bu iş iyice çıkılmaz bir yol alıyor sen en iyisi bilgisayarından Warrock'ı komple kaldır ve tüm kayıt girdilerini temizleyip baştan kur.

Unutmadan warrock'ı sorunsuz GamersFirst Live! programından indirebilirsin. Ayrıca o zaman tekrar patch atacaktır.

5.Tekrar silip yüklemem Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler