Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Hata
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben demiştim hiç dokunma diye Smile Şimdi iyice karıştı işler. Warrock ta bir sorun olunca hiç dokunmayacaksın. Bu arada Facebookta gördüm warrock sayfasında bugün 4 te Sunucu bakımı olacakmış. Bugün derken 12den sonrayı kastetti heralde Smile İnş şu sorunları da düzeltirler.
(05-19-2011 10:55 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Ben demiştim hiç dokunma diye Smile Şimdi iyice karıştı işler. Warrock ta bir sorun olunca hiç dokunmayacaksın. Bu arada Facebookta gördüm warrock sayfasında bugün 4 te Sunucu bakımı olacakmış. Bugün derken 12den sonrayı kastetti heralde Smile İnş şu sorunları da düzeltirler.

Türkiye server'ı hariç diğer serverların hepsine bakım gelir
(05-19-2011 10:57 PM)Rebelli0uss Yazılan: [ -> ]
(05-19-2011 10:55 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Ben demiştim hiç dokunma diye Smile Şimdi iyice karıştı işler. Warrock ta bir sorun olunca hiç dokunmayacaksın. Bu arada Facebookta gördüm warrock sayfasında bugün 4 te Sunucu bakımı olacakmış. Bugün derken 12den sonrayı kastetti heralde Smile İnş şu sorunları da düzeltirler.

Türkiye server'ı hariç diğer serverların hepsine bakım gelir

Bence tamamına yapılır. Başlamışken bitirelim gibisinden Smile
Game Start butonu gelmiyor yardım edin lütfen !
1,38 mb lik 1 dosya yükleniyor..
sonrada updater'in altında [Now 0 / Total - 31 / Size 0 MB]
diye bir şey çıkıyor ama patch dolmuyor... yardımcı olabilir misiniz?
Game Start butonu gelmiyor yardım edin lütfen !
1,38 mb lik 1 dosya yükleniyor..
sonrada updater'in altında [Now 0 / Total - 31 / Size 0 MB]
diye bir şey çıkıyor ama patch dolmuyor... yardımcı olabilir misiniz?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler