Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: unerReicht WarRock New Movie Trailer [HD]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Pek özenmedim yarım saatte filan bitti, diğerine özeniriz artık.

duygulandim
Olsun daha iyisini tabi yaparsın yenisini bence bu video işleri çok sıkıcı bi ara Ronaldo'ya yaptım video bulma işi çok zor hem HD olcak hem güzel olcak ohhooooo..
güzel eline sağlık victory.gif
Güzel olmuş gayet iyi.
Gayet güzel olmuş ellerine sağlık Smile

TaTy

Videolar güzel sanırım hikayeye yöneliyorsun genelde.Bu arada hazır seni yakalamışken 1000 FPS Delay nasıl yapıyorduk Cömertti sanırım adın Mustafa Cömert.küfür ediyorum diye hakkımda konu açan Cömert Smile
(05-19-2011 06:13 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Videolar güzel sanırım hikayeye yöneliyorsun genelde.Bu arada hazır seni yakalamışken 1000 FPS Delay nasıl yapıyorduk Cömertti sanırım adın Mustafa Cömert.küfür ediyorum diye hakkımda konu açan Cömert Smile

Yeah, Mustafa Cömert.

Soruyu tam anlayamadım biraz daha açarsan belki yardımcı olabilirim. KEŞŞŞŞ

TaTy

Moruk Vegas proda bir videoyu atıyorum 40 FPS bunu 1000 FPS akıcı bir şekilde yani saniyenin 1000De 10 u gibi bir şekilde yavaşlatan bir plugin vardı onu soruyorum. 1080i videolarda slow mo profesyönel bir plugin ama.Hani filmlerde kullanılır.

Anlamadıysan bi video uploadlıyorum onu izleyince anlarsın. 5/2 oaranında slow.
Moruk Vegas proda bir videoyu atıyorum 40 FPS bunu 1000 FPS akıcı bir şekilde yani saniyenin 1000De 10 u gibi bir şekilde yavaşlatan bir plugin vardı onu soruyorum. 1080i videolarda slow mo profesyönel bir plugin ama.Hani filmlerde kullanılır.

Anlamadıysan bi video uploadlıyorum onu izleyince anlarsın. 5/2 oaranında slow.
(05-19-2011 05:53 PM)LskyLine Yazılan: [ -> ]duygulandim

aynen DOST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler