Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: unerReicht WarRock New Movie Trailer [HD]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-19-2011 06:24 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Moruk Vegas proda bir videoyu atıyorum 40 FPS bunu 1000 FPS akıcı bir şekilde yani saniyenin 1000De 10 u gibi bir şekilde yavaşlatan bir plugin vardı onu soruyorum. 1080i videolarda slow mo profesyönel bir plugin ama.Hani filmlerde kullanılır.

Anlamadıysan bi video uploadlıyorum onu izleyince anlarsın. 5/2 oaranında slow.

Sen videoyu gönder hele.

Vegas'tan fazla anlamam, böyle videolar yapıyorum ama tamamen kafamı kullanarak, hani slow motion nasıl yapılır işte şu nasıl olur gibisinden araştırmıyorumda dolayısıyla terimleride bilmiyorum.Kurcalaya kurcalaya öğrenmeye çalışıyorum.
Gayet iyi olmuş...
Eline sağlık Mustafa.
Fragman tamamda konu ? bunu imdb eklemek lazım

Gerçekden güzel olmuş gece efekti mi ne o gece olsaymış maplar daha iyi olurmuş.
(05-19-2011 07:37 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Fragman tamamda konu ? bunu imdb eklemek lazım

Gerçekden güzel olmuş gece efekti mi ne o gece olsaymış maplar daha iyi olurmuş.

Konu yok =)
Her şey hoş çok güzel bir video olmuş müzik falan çok hoş fakatt başlığı Türkçe yapsaydın daha da bi hoş olurdu sanki.

Yabancıların bizim dili kullanmak gibi bi çabası olduğunu görmedim tek tük işte fakat bizler yabancı dili öğrenmek için ve bunu dilimizi kullanmak yerine onların dilini kullanmayı ısrarla tercih etmemiz iyi bir şey değil.(yanlış anlaşılmasın hemen amacım akıl vermek veya yöneticilik yapmak değil sadece doğru olanları anlatmaya çalışıyorum)

Video için de tekrar teşekkürler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler