Olsun daha iyisini tabi yaparsın yenisini bence bu video işleri çok sıkıcı bi ara Ronaldo'ya yaptım video bulma işi çok zor hem HD olcak hem güzel olcak ohhooooo..
Gayet güzel olmuş ellerine sağlık

Videolar güzel sanırım hikayeye yöneliyorsun genelde.Bu arada hazır seni yakalamışken 1000 FPS Delay nasıl yapıyorduk Cömertti sanırım adın Mustafa Cömert.küfür ediyorum diye hakkımda konu açan Cömert

(05-19-2011 06:13 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Videolar güzel sanırım hikayeye yöneliyorsun genelde.Bu arada hazır seni yakalamışken 1000 FPS Delay nasıl yapıyorduk Cömertti sanırım adın Mustafa Cömert.küfür ediyorum diye hakkımda konu açan Cömert 
Yeah, Mustafa Cömert.
Soruyu tam anlayamadım biraz daha açarsan belki yardımcı olabilirim.

Moruk Vegas proda bir videoyu atıyorum 40 FPS bunu 1000 FPS akıcı bir şekilde yani saniyenin 1000De 10 u gibi bir şekilde yavaşlatan bir plugin vardı onu soruyorum. 1080i videolarda slow mo profesyönel bir plugin ama.Hani filmlerde kullanılır.
Anlamadıysan bi video uploadlıyorum onu izleyince anlarsın. 5/2 oaranında slow.
Moruk Vegas proda bir videoyu atıyorum 40 FPS bunu 1000 FPS akıcı bir şekilde yani saniyenin 1000De 10 u gibi bir şekilde yavaşlatan bir plugin vardı onu soruyorum. 1080i videolarda slow mo profesyönel bir plugin ama.Hani filmlerde kullanılır.
Anlamadıysan bi video uploadlıyorum onu izleyince anlarsın. 5/2 oaranında slow.