Ben 2 haftadır ps'na giriş yaptığımda Playstation Network® is already maintance(anlamını biliyorum) yazısı çıkıyor ama diğer arkadaşlar böyle bir şey yok acaba forumdaki PS3 kullanıcılarına böyle bir şey oldu mu?
Playstation Network® zaten bakımda çevirisi böyle bakımdaymış demek ama ps1 den sonra ps edinmediğim için yardımcı olamam.
3 hafta önce saldırıya uğradı. Bir nevi hacklendi diyelim :F Bu hafta tekrardan kullanıma açtılar ancak tam fonksiyonlarıyla gelmesi bir ayı bulur diyorlar. " Welcome Back " programı uygulanacak. Özür dilemek amacıyla, bize sunulan 5 oyundan 2 tanesine ücretsiz olarak sahip olabileceğiz.
Of be berkay madem bişey oynuyorsun haberlerini takip et olum, 3 hafta oldu

saol bilgilendirme için.
(05-18-2011 09:01 PM)Mr. ToGo Yazılan: [ -> ]3 hafta önce saldırıya uğradı. Bir nevi hacklendi diyelim :F Bu hafta tekrardan kullanıma açtılar ancak tam fonksiyonlarıyla gelmesi bir ayı bulur diyorlar. " Welcome Back " programı uygulanacak. Özür dilemek amacıyla, bize sunulan 5 oyundan 2 tanesine ücretsiz olarak sahip olabileceğiz.
hangi oyunlar? açıklarmısın
Sony saldırıya uğrayınca kapadı sistemi ama bugün girdim oynadım. Fifa 2011 11-11 Online çok zevkli oldu =D Şifreni deiştir vede girebilmen lazım
Yok ya 11-11 herkes kendi gidiyor en iyisi herkes bi takımı alıcak head to head gevurlara çakıcan

(05-18-2011 09:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Sony saldırıya uğrayınca kapadı sistemi ama bugün girdim oynadım. Fifa 2011 11-11 Online çok zevkli oldu =D Şifreni deiştir vede girebilmen lazım
Psn:Nedir Adminim Senle bi pes11 oynayalım ps3'te

yalnız şuan ps'nin sitesinede giriş yapılmıyor
(05-18-2011 09:33 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ] (05-18-2011 09:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Sony saldırıya uğrayınca kapadı sistemi ama bugün girdim oynadım. Fifa 2011 11-11 Online çok zevkli oldu =D Şifreni deiştir vede girebilmen lazım
Psn:Nedir Adminim Senle bi pes11 oynayalım ps3'te 
ben iyi değilim futbol oyunlarında =) Daha çok Manager tarzı oyunlarda çok iddaalıyımdır lakin oynayamıyorum iyi =)
Ama dersenki Grand Tourismo, NFS Shift gibi oyunları iyi oynarım o zaman beklerim =) Hele 24'ünde Colin Mcrea Dirt 3 çıkacak amannn =)