Benim gibi simülayoncuysan alacağın oyun;
Grand Tourismo Serisi olacaktır vede son çıkan oyunu GT 5. GT 5 Prologue'da var ama o daha eski.
Need For Speed Shift 1 ve 2 özellikle 2'yi al.
COlin Mcrea Dirt 1-2 seriside iyidir ayrıca 1 hafta sonra Colin Mcrea Dirt 3 çıkacak =) Çok iyi bir ralli oyunudur
F1 2010 - Var olan tek ve en güzel Formula 1 oyunudur. Eylül gibi F1 2011 çıkacaktır.
O kadar simülasyona gelemem diyorsan;
Need For speed Hot Pursuit
Test Drive Unlimeted 2 ( NFS'ye kıyasla öneririm çok zevkli oyun )
Bu 2'sinin arasını istiyorum diyorsan;
Codemaster'ın Race Driver GRID oyunu mükemmeldir hem birazda eskidi 30-40 liraya Gittigidiyordan alabilirsin
Bende şifre mi değiştiremiyordum e-mail gelmiyordu. Bugün yeni bir hesap actım girdim oynuyorum .
Sıkı Need for Speed hayranıyım aslında. Şu anlık Hot Pursuit oynuyorum. Bir tek Shift'i oynamadım bu yüzden Shift 2 Unleashed'i merak ediyorum. Muhtemelen de alacağım.
(05-18-2011 09:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Benim yarışçıyım valla diğerlerine gelemem =)
G27 satabilirim

(05-18-2011 10:56 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (05-18-2011 09:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Benim yarışçıyım valla diğerlerine gelemem =)
G27 satabilirim 
ona para verilirmi yazık be.
Geçen yıl bu zamanlarda falan Logitech Driving Force GT almıştım yaklasık 150 liraya şuan aynı direksiyon 300 lira =) Onun sadece pedalı için alırım, onuda adam gibi destekleyen az oyun var. En iyisi LFS oda PS3 için değil.
Nerede lan John Deere: American Farmer Game oynayıp, tarla ektiğimiz zamanlar? Bırakın ya, bırakın ya. Beyler Need For Speed atak mı lan?
(05-18-2011 11:25 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Nerede lan John Deere: American Farmer Game oynayıp, tarla ektiğimiz zamanlar? Bırakın ya, bırakın ya. Beyler Need For Speed atak mı lan?

(05-18-2011 11:17 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (05-18-2011 10:56 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (05-18-2011 09:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Benim yarışçıyım valla diğerlerine gelemem =)
G27 satabilirim 
ona para verilirmi yazık be.
Geçen yıl bu zamanlarda falan Logitech Driving Force GT almıştım yaklasık 150 liraya şuan aynı direksiyon 300 lira =) Onun sadece pedalı için alırım, onuda adam gibi destekleyen az oyun var. En iyisi LFS oda PS3 için değil.
LFS akarTR başladığın zaman haber ver
(05-18-2011 09:42 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ] (05-18-2011 09:33 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ] (05-18-2011 09:29 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Sony saldırıya uğrayınca kapadı sistemi ama bugün girdim oynadım. Fifa 2011 11-11 Online çok zevkli oldu =D Şifreni deiştir vede girebilmen lazım
Psn:Nedir Adminim Senle bi pes11 oynayalım ps3'te 
ben iyi değilim futbol oyunlarında =) Daha çok Manager tarzı oyunlarda çok iddaalıyımdır lakin oynayamıyorum iyi =)
Ama dersenki Grand Tourismo, NFS Shift gibi oyunları iyi oynarım o zaman beklerim =) Hele 24'ünde Colin Mcrea Dirt 3 çıkacak amannn =)
Colin McRae Dirt mi ? Shift mi ? Kapışsak iyi olacak .)
Ha bu arada, bu konu ile alakalı post giren arkadaşlar, WarrockTR'nin zengin kesimini oluşturuyor. Bende Atari var, olmaz mı?