demin oyundayken birkaç arkadaş bana uçuyosun ve hacksın diye itiraflarda bulundu.bu arkadaşlar x1blast3r,loscalifas2,l3erqsonq ve beni izlemesine rağmen inanmayan bizim takımdaki sold0718 kick çekti.Khalide ofiste cama yapışmış camdan kafası ve silahı çıkınca ateş edip öldürdüm camdan mermi geçiriyosun dediler.2007 den beri bu oyundayım 1 kere hack açtığımı gören varsa buyursun gelsin.Beni eskilerden tanıyan tanır bilen bilir.Söyleyecek bişey bulamıyorum bukadarmı kolay iftira atmak ? leke sürmek anlamadım...!
Daha deminden Khali'de l3erqsonq da bana hack demişti kaale bile almadım.Kick mevzusuna gelirsek 4v4 odalarda clan arkadaşın yada oyundan arkadaşınla takıl

İçini rahat tut ve oyununa bak.Böle şeyler hep olur

(05-18-2011 06:15 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Daha deminden Khali'de l3erqsonq da bana hack demişti kaale bile almadım.Kick mevzusuna gelirsek 4v4 odalarda clan arkadaşın yada oyundan arkadaşınla takıl 
bende aynı konuyu açmıştım aynı cevabı almıştım

bu oyun +16 olmalı bence genelde 1 ila 10 lvl arası hack der atılırsın

(05-18-2011 06:17 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]İçini rahat tut ve oyununa bak.Böle şeyler hep olur 
yok ya oyun oynicak iştah kalmadı paşam oyuna dün başlamış millete çamur atıyo

Olur böyle şeyler...
Okul tatil oldukça sıklıkla karşılaşacaksın alışmanı öneririm kardeşim

(05-18-2011 06:23 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Olur böyle şeyler...
Okul tatil oldukça sıklıkla karşılaşacaksın alışmanı öneririm kardeşim 
bazen öyle sinirleniyorumki yanımda olsa sabaha kadar döverim ya saç baş yolduruyolar insana

Herkes böyle iftiralarla karşılaşıyor

Sana takmamanı öneririm son zamanlarda WR'de yaş sınırı oldukça düştü

En iyisi arkadaşlarla oynamak, hem atılmazsın hem de daha çok eğlenirsin

En iyisi zombi modda tek basına takılcaksın ne sinir eden oluyor nede hackler hem levelini kasıyorsun hemde zevk alıyorsun