Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hack iftirası.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Değişik bana genelde wh derler hele khalide çatıda bekle merdivenden biri çıksın wh camdan mermi geçirme olayına bayılırım oda wh birde boruya bakan bugu yaparsan gene wh derler ama sana direk uçuyorsun demişler yani feci girmişler birde küfürbazlar yokmu küfür ediyorlar şimdi kim ss alıp atıcak üşeniyorum.Ama daha fazla admin olsa ve çoğunlukla oyun içi online olsalar belki bu işler çözülür.Sen genede takma kafana benim odamda sana ve bütün wtr ailesine yer var hack ve terbiyesizlik yapmadıkları sürece ki eminimkide yapmazlar...
(05-18-2011 07:10 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Değişik bana genelde wh derler hele khalide çatıda bekle merdivenden biri çıksın wh camdan mermi geçirme olayına bayılırım oda wh birde boruya bakan bugu yaparsan gene wh derler ama sana direk uçuyorsun demişler yani feci girmişler birde küfürbazlar yokmu küfür ediyorlar şimdi kim ss alıp atıcak üşeniyorum.Ama daha fazla admin olsa ve çoğunlukla oyun içi online olsalar belki bu işler çözülür.Sen genede takma kafana benim odamda sana ve bütün wtr ailesine yer var hack ve terbiyesizlik yapmadıkları sürece ki eminimkide yapmazlar...

eyw. yok o değilde m60 retail var silah hackı derler. khalide ofiste cama yapışıp kolu bacağı kafası dışarı çıkar vurursun camdan mermi geçirdi derler en güzeli bunları görünce karşısına geçip amele gibi durup ateş etmiceksin seni vurcaklar istedikleri bu heralde bazı veletlerin...!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler