Merak ettiğimden sordum geçen bi powerlevel yapan arkadaş ile konuştum 1 sene evvel Scoprion Teamda Arkadaşımdı powerlevel olması bişi değiştirmedi ama konustuk biraz 80 lv olmuş powerlevel ile dedim ban yersen ne olucak ne banı diye karşılık verdi 75-80 lv herkez powerlevel yaptı ben ban yersem herkez ban yer dedi biran suskun kaldım ama baya bi zoruma gitti

BUNLAR YİNE AYNI KALICAK DEMİ
Aynı kalırsa bizde alalım 1 aylık gold pre 22 Tl'ye 1 Ayda 80 lv Olalım sonra 800g1'e bir nc alalım herşey bitsin demi

1-2 haftada 80 olduysa zaten o hesap yuvarlak masa(Baş kurucular)ya yatırılmıştır
[ " bence " ]
(05-16-2011 11:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]1-2 haftada 80 olduysa zaten o hesap yuvarlak masa(Baş kurucular)ya yatırılmıştır
[ " bence " ]
biraz daha açıklayıcı konuşşan yuvarlak masa ile G1'imi kast ettin alican
k2 değil G1

oyun Gamersfirst'in elinde K2'nin elinde değil ki
Ama hackler konusunda ne tür bi izlenim yapacaklarını bilmiyorum,Kore'nin hack engelini buraya getiremezler eğer getirirlerse eminim ki oyuncuların yarısından çoğu bırakır oyunu.
"Hangimiz tanımadığımız bi firmaya kimlik numarasını vermek ister ki ?"
(05-16-2011 11:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]k2 değil G1
oyun Gamersfirst'in elinde K2'nin elinde değil ki
Ama hackler konusunda ne tür bi izlenim yapacaklarını bilmiyorum,Kore'nin hack engelini buraya getiremezler eğer getirirlerse eminim ki oyuncuların yarısından çoğu bırakır oyunu.
"Hangimiz tanımadığımız bi firmaya kimlik numarasını vermek ister ki ?"
PointBlank'ta öyle warrocktaki 400 g1 credisi değerinde cash'i eğer tc'ni yazarsan veriyorlar esasında kimseye güvenmemek gerek
Geçenlerde ps3 Network Hacklendi mesela call of duty black ops yeni gelen map first strike aldım babamın kredi kartından siteyi hacklediler hemen babamı aradım kartı iptal ettirdi allahtan bişi olmadı böyle şeylere gerek kalmadan iyi bi shiled getirerek hack ortadan kalkar wolfteam'da sen hic hack gördünmü benim ufak kardeşim oynuyor kurtlar ayı sesi cıkarıyor ama oyunda hic hack yok

wolf team 'in warrock kadar oyuncusu yok onu da düşünmek gerekir. Combat Arms ile karşılaştırıldığında Warrock çok masumhane kalıyor hack açısından

(05-17-2011 12:15 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]wolf team 'in warrock kadar oyuncusu yok onu da düşünmek gerekir. Combat Arms ile karşılaştırıldığında Warrock çok masumhane kalıyor hack açısından 
oyuncu bakımından wolfteam'ın yurt dışı sunucuları yok warrock'ta o var yoksa türkiyede en çok oynanan oyun Knigt online sonra wolfteam geliyor
(05-17-2011 12:17 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ] (05-17-2011 12:15 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]wolf team 'in warrock kadar oyuncusu yok onu da düşünmek gerekir. Combat Arms ile karşılaştırıldığında Warrock çok masumhane kalıyor hack açısından 
oyuncu bakımından wolfteam'ın yurt dışı sunucuları yok warrock'ta o var yoksa türkiyede en çok oynanan oyun Knigt online sonra wolfteam geliyor
İstatiksel bir verisi var mı ? Wolfteam'in o kadar çok oyuncusu olduğunu sanmıyorum

Sorduğunda " o da nesi" diyen çok insan var. Wolf Team o konuda bayağı bir gerilerde kalıyor kanımca.