Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Chapter 3 İle PowerLevel Yapanlara Bişi Olucakmı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrock'd bı sunucuya hesaplarıma göre 46xx oyuncu girebiliyor
Ve Türkiye de yaklaşık günde 1250-21xx user giriyor
Sıralamada kuşkusuz 1. international
2. Alman 1.server
3. Türkiye serveri olduğunu kanıtlamış bulunmaktayım

Wolfteam oynamadığın için sunucuları ne denli farklı onu bilemicem

Sherlock

Şu anda da oluyor ki zaten , Hızır ile geçen girdik patlattık OPK ları ; hatta biz kuruyoruz laleler geliyor. Smile
Bu konuda bi şeyler düşünülmüştür .
Joygamenin 5 milyon üyesi var,kaçi wolfteam oynuyodur bilemicem.Hacklere gelince bu aralar oyunun çoğu oyuncusu kur çöz yapıyor userlistten bakılarak rahatca anlaşılabilir ve alper gibi arkadaşlarimiz adminlerle iletişime geçerse onlarıda rahatça banlatabilir diyorum.Böyle bir videoyada rastlamiştim şuan bulamadim gavurun biri adminle iletişime geçmiş admin buna pm atıyor invite at bu davet ediyor sonra bu gavur admine oda ismini söylüyor nickleri veriyor admin basıyor odayı banlıyor bizim alperde böyle birşey yapsa powerlevel kalmaz.totos.gif

Warrock serverlarına gelince internotial serverine bir biz bağlanamıyoruz diğer ülkeler bağlanabiliyor ondan en kalabalık serverdir. alican arkadaşimizinda dediği gibi germany 1 biz 2.
(05-17-2011 12:19 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(05-17-2011 12:17 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(05-17-2011 12:15 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]wolf team 'in warrock kadar oyuncusu yok onu da düşünmek gerekir. Combat Arms ile karşılaştırıldığında Warrock çok masumhane kalıyor hack açısından Smile

oyuncu bakımından wolfteam'ın yurt dışı sunucuları yok warrock'ta o var yoksa türkiyede en çok oynanan oyun Knigt online sonra wolfteam geliyor

İstatiksel bir verisi var mı ? Wolfteam'in o kadar çok oyuncusu olduğunu sanmıyorum Smile Sorduğunda " o da nesi" diyen çok insan var. Wolf Team o konuda bayağı bir gerilerde kalıyor kanımca.

zaten genellikle 9-13 yaş arası oyuncuları çok fazla xD senin sorduklarında yaşları bıraz büyük tüR..wolfteamturkeyde kaç tane server var(14-15) ve oda sayısı 200 ü buluyor
wolfteam oynadım hatta nakitli oyncuydum orada. İStatislik felan bkamadım bılmıyorum ama wolfteamında gerçektende çok oyunucu oldu son gunlerde fena gelişti. 3 bölüm var her bölümde 14 server var. Ayrıca clan maçları için ayrı server açmışlar.
3 bölüm var ama 3. bölümün serverleri gelmedi daha full olark 2 bölüm her bölümde 14 server var. 2x14 = 28 server yanii. ve her serverdada en az 100-150 oda var. Oyun seslendırmelerıne kadar turkce oldugu ıcın cocuklar tarafından cok tercih ediliyor sonra bende farkına vardım bu cocuklar arasında ne ısım var dıye ve 5 sene boyunca oynadıgım oyun warrocka geri döndüm. ama wolfteamda gerçektende çok player var. oda sayıları bazen 200 bazen 250 bile oluyor.

konuya gelince power level e bişi olmaz. "bence" adam gibi bi shield yapsalarda hacklerden kurtulsak ne ıyı olrdu ama o artık bır hayal wwarrockun turkiye sunucularında hack engellenemez. yani ben buna ınanmıyorum ne yalan söliyim Ss.gif
Wolfteam oynadım bende 1-2 gün grafik olarak falan baya berbat bir oyun. Hack yok mu ordada var arkadaşlar ama yapılan hackler az olduğu için ve bulabilen kişi sayısı az olduğu için (zaten neredeyse hepsi çoluk çocuk) kullanılan hackte doğal olarak az oluyor.
Hack bitmez pw lvl bitmez ... Yenilerini çıkarırla bu oyunda..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler